banner113

Milletvekili Akdağ’dan Göreve Yeni Başlayan Esen’e Ziyaret

Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, göreve yeni başlayan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili  Akdağ’dan Göreve Yeni Başlayan Esen’e Ziyaret

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’nun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Akdağ, Genel Başkan Yardımcısı Esen’i tebrik ederek, yeni görevinin hayırlara vesile olmasını temenni etti. Memur-Sen’i yakından takip ettiğini belirten Akdağ, konfederasyonun özellikle son yıllarda Türkiye’nin yanı sıra yurtdışında da önemli çalışmalar yaptığını vurguladı. Akdağ şunları kaydetti: “Memur-Sen, Türkiye’nin yıllardır özlemini duyduğu sivil toplum örgütü görevini yerine getiriyor. Kamu oluşturma noktasında önemli bir işleve sahip olan Memur-Sen, adeta milletin hissiyatının tercümanlığını yapıyor. Böylesi önemli bir yerde göreve gelen Mehmet Emin Esen’in de üzerine düşen sorumluluğu hakkıyla yerine getirecektir.”

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu da Halit Ortaköy’ün SGK yönetim kurulu üyeliğine seçilmesiyle boşlan yerine birinci sıra yedek olan Esen’in getirildiğini hatırlattı.  Esen’in Mardin Eğitim Bir-Sen Şube Başkanlığı yaptığı dönemlerde önemli başarılara imza attığının altını çizen Gündoğdu, “Mehmet Emin Esen, Memur-Sen’in basın ve halkla ilişkilerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı gibi ciddi bir görevi üstlendi. Mardin’de yaptıklarından daha fazlasını yeni görevinde de en iyi şekilde yapacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Yardımcısı Esen de Akdağ ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Memur-Sen gibi büyük bir ailede yönetici olmanın önemli bir sorumluluğu beraberinde getirdiğine dikkat çeken Esen, bu bilinç doğrultusunda hareket edeceğini kaydetti. Esen şunları söyledi: “Türkiye’de, ‘ücret sendikacılığı’ paradigmasını kıran, sivil toplum örgütü olma bilincini getiren Memur-Sen’de görev yapmanın ağır bir sorumluluk getirdiğinin farkındayım. Bir taraftan üyelerimizin özlük hakları için mücadele verirken diğer taraftan da Türkiye gündeminin yakın takipçisi olup, milletin talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı yürüteceğiz. Başladığımız her işte sonuç alana kadar kararlığımızı göstereceğimiz noktasında kimsenin şüphesi olmasın.”

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2013, 23:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER