DEMİR, HALKTAN BAŞBAKAN'A SICAK VE SAMİMİ BİR AĞIRLA İSTEDİ

Ak Parti 23. Dönem Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir, Hasta sonu Mardin’e gelecek olan Başbakan recep Tayyip Erdoğan’ın kültürümüzde var olan sıcak ve samimi bir misafirperverlik öğrneği sergileyerek ağırlanması gerektiğini savundu.

DEMİR, HALKTAN BAŞBAKAN'A SICAK VE SAMİMİ BİR AĞIRLA İSTEDİ

 “Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'e yapacağı ziyaret hepimizin geleceğe dair ümit ve beklentilerine duyduğu güveni ifade etme arzusunun göstergesidir.

  Sayın başbakanımız bugüne kadar doğu - batı; kuzey - güney ayrımını yapmadan ülkemizi karış karış ziyaret etmektedir.

  Mardin’e  sık sık yapılan  ziyaretler  ilimizin değişik inançlara mensup yapısını hoşgörüsünü çok kültürlülüğünü günümüz sorunlarını çözmede önemli bir nirengi noktası olduğunu gösteriyor.

      Ülkemizin ve Dünyanın dört bir tarafına yaptığı ziyaretlerde, Sayın Başbakan, her zaman büyük değerlerimizin ve yüksek medeniyetimizin öğretisi olan kardeşliği, hoşgörüyü, adaleti, yardımseverliği ve barışa ilişkin mesajları taşımaya çalışmıştır.

      Sayın başbakanın  doğruluğa iyiliğe hayra ilişkin, verdiği cesaret timsali mesajlar, artık  ülke içinde de dünya ülkelerinde ağırlığını hissettirmeye başlamıştır.

     Bir diğer taraftan; on bir yıllık iktidar sürecinde yapılan yatırımlar tüm ülkede olduğu gibi Mardin ve ilçelerine de inanılmaz güzellikleri beraberinde getirip, kazandırmıştır.

      Sayın Başbakanımızın Mardin’e yapacağı iki günlük çalışma ziyareti programına Midyat ve Kızıltepe ilçelerimiz de dahil edilmiştir.

     Ziyaretin son ayağı olan Kızıltepe’deki otogar alanında  halkımızın misafiri olacak olan  Sayın başbakanımızı; kültürümüzde var olan sıcak ve samimi bir misafirperverlik örneğiyle karşılamalı, sevgi ve heyecanla ağırlayanacağına inanıyorum.”

Mehmet Halit DEMİR

23. Dönem Mardin Milletvekili

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2013, 23:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER