banner113

Karşıyaka'dan Karakuyu'ya Sevgililer Günü Hediyesi

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü Mardin Kızıltepe Karakuyu Köyü İlkokulu ile Gönül Köprüsünü Kurdu

Karşıyaka'dan Karakuyu'ya Sevgililer Günü Hediyesi

Mardin Kızıltepe’ye bağlı Karakuyu Köyü ve altı mezrasından gelen öğrenciler, Öğretmen Deniz Özgür'ün çabaları sonucunda İzmir Karşıyaka Spor Kulübünün Sevgililer gününde kendilerine Giyim-Kırtasiye, okullarına ise gönderdiği bilgisayar, yazıcı, ses sistemi, projeksiyon makinası ile sevinçleri ikiye katladı.

Hediyeleri Dağıtma Törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçivancı, Şube Müdürleri Turhan Hakioğlu, İsa Avcı, Ahmet Aslan, Mezopotamya Anadolu Lisesi Müdürü Lokman Kızıldağ, Okul müdürü Ahmet Karaboğa’nın yanı sıra Köy muhtarı, okul aile birliği başkanı ve Öğrenci velileri katıldı.

Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçivancı ve Okul Müdürü Ahmet Karaboğa birer kısa konuşma yaptılar. Ahmet Karaboğa bu hayırlı işe vesile olan öğretmeni Deniz Özgür'e özelli,kle teşekkür ett. Konuşmaların ardında Okul müdürü tarafından İlçe Milli eğitim müdürüne Karşıyaka Spor kulübünün atkısı hediye edildi.

Bahçivancı bir kız öğrenciye gelen hediye Ayakkabıyı giydirerek dağıtım törenini  başlattı.  

Öğretmen Meral Işık tarafından yazılan ve bizatihi kendisi tarafından imzalanan  “Çocuklar ağlamasın” isimli şiir kitabı gelen meslektaşlarına ve öğrencilere hediye edildi.

Öğretmen Deniz Özgür çaba ve mutluluğunu kamaralarımızla paylaştı. Tayini çıksa bile bu okul ile bağlarını kopartmayacağını dile getirdi. Öğrencilerin karşıya Spor Kulübü Marşını ezberledikleri, Hep beraber seslendirmeleri dikkat çekti. 

Törenin ardında Okul Aile Birliği Başkanı Misafirlerin özel istekleri doğrultusunda hazırladığı Kısır, salata, yeşil soğan, marol ve Meşrubat’tan oluşan özel menülü yemek masasına geçildi.

Tören Aile fotoğrafı çekimi ile sona erdi.








wwwmamoste.com

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2013, 22:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER