banner113

Öğrenci servisi, TIR’la çarpıştı: 2 ölü,8 yaralı

Kızıltepe-Viranşehir 5. kilometresinde Akziyaret köyü mevkisinde öğrenci servisi ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada biri öğrenci 2 kişi yaşamını yitirirken 8 kişi yaralandı.

Öğrenci servisi, TIR’la çarpıştı: 2 ölü,8 yaralı
Kızıltepe ilçesinde öğrenci servisi ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaşamını yitirirken, 8 kişi ise yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Topçu yönetimindeki 47 PE 245 plakalı öğrenci servisi Örencik köyü yolundan İpekyolu'na geçmek isterken seyir halinde olan Mustafa Remzi Suağaç yönetimindeki 33 BVN 41 plakalı TIR ile çarpıştı.

Kızıltepe-Viranşehir 5. kilometresinde Akziyaret köyü mevkisinde meydana gelen kazada 2 kişi olay yerinde yaşamını yitirirken, 8 kişi ise yaralandı. Meydana gelen trafik kazasında Işıklar Köyü İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Serhat Demir ile öğrenci servisinde bulunan Heci Çelik (65) isimli kadın, olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan öğrencilerden Sidar Esen, Selahattin Feritoğulları, Ferhat Çam, Serhat Topçu ile Nurullah Topçu Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne, İbrahim Topçu, şoför Mehmet Topçu ve Hamza Topçu ise Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
 
Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan öğrenci servis şoförü Mehmet Topçu ile Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ferhat Çam'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu öğrenildi.
 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2013, 22:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER