banner113

Belediye ile MEB “eğitim” için el ele verdi

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuloğlu ile Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı belediyeyi ziyaret ederek, yeni yapılacak okullar için istişare yapıldı.

Belediye ile MEB “eğitim” için el ele verdi
Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuloğlu ile Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı ve beraberindeki heyeti Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk ve Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Kurhan ile belediye meclis üyeleri karşıladı. Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuloğlu ile Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı, Kızıltepe’de yeni yapılacak okullar için belediye ile istişarede bulundu. Bahçıvancı, Kızıltepe nüfusunun hızla arttığını belirterek, buna paralel olarak öğrenci sayısında da çok ciddi bir artış olduğunu ve bununla beraber mevcut okul sayısının yetersiz kaldığını vurguladı. Bahçıvancı, önümüzdeki süreçte öncelikli olarak Sağlık Meslek Liseleri’ne ihtiyaç duyulacağını ifade ederek, yer tahsisi konusunda belediyenin öncülük rölünün devam etmesi büyük kolaylık sağlayacağını dile getirdi.

Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk, belediye olarak her konuda olduğu gibi eğitim ve gelecek konusunda da çok hassas olduklarını belirterek, geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmaz en büyük şereftir. Bu konuda belediyenin imkanları dahilinde yapabileceğimiz tüm yardımları koşulsuz bir şekilde yerine getireceğiz. Eğitimin ne kadar önemli olduğunun altını çizen Türk, eğitim için yapılacak yardımların geleceğe yapılacak en önemli yatırım olacağını belirtti. Türk, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkürlerini sundu.


Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2013, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER