banner113

MARDİN ZMO’DAN EĞİTİM

Ziraat Mühendisleri Odası Mardin İl Temsilciliği üyelerine hizmet içi eğitim düzenledi.

MARDİN ZMO’DAN EĞİTİM

Temsilcilik toplantı salonunda düzenlenen eğitime Kamulaştırmada görev yapan Bilirkişi Ziraat Mühendisleri  katıldı . Eğitim Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası  Başkanı Yrd. Doç. Ali Rıza Öztürkmen ile DSİ Diyarbakır Bölge Müdürlüğü Uzmanı Ziraat Mühendisi  Şahin Elçi tarafından verildi.

 

Eğitimle ilgili bilgi veren ZMO Mardin İl Temsilcilisi Mehmet Ali Dündar, son bir yıl içerisinde Ziraat Mühendislerine  yönelik dört eğitim programı düzenlediklerini dile getirdi.Dündar “Bugünkü eğitimle birlikte Odamızın düzenlediği hizmet içi eğitim sayısı dördü buldu. Mardin İl Temsilciliği olarak Bilirkişi Eğitimleri, Tarım Danışmanlarına yönelik eğitimler, üye toplantıları, değişik kurumlarla ortak düzenlediğimiz toplantılarla etkinlik sayımız bir yılda 20’yi buldu. Meslektaşlarımıza yönelik ve Mardin Tarımına büyük fayda sağladığın düşündüğümüz, eğitim programlarımız devam edecektir.” dedi.

 

2012’de olduğu gibi 2013’ te de  Mardin Tarımını her yönüyle ele  alan “Tarım  Raporu”nun  bitirildiğini ve baskıya verildiğini belirten Dündar  “Arkadaşlarımızla beraber iki aylık bir çalışma sonucu Mardin deki tarımsal yapıyı irdelediğimiz  Tarım Raporunu bitirdik ve baskı için ilgili yerlere gönderdik. Mardin de  Tarımsal durumu, sıkıntıları ve önerilerimizi içeren raporu kısa bir  süre sonra kamuoyu ile paylaşacağız. Her yıl bir önceki yılın değerlendirilmesi olan ve öneriler taşıyan bu raporları sürekli hale getirdik. Umarım bu çalışma Mardin Tarımına katkı sunar.” dedi.

Eğitim toplantısı dilek ve temennilerle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2013, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER