banner113

DERİK KÜLTÜR SARAYI'NDA AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI.

Serhan Korkmaz Başkanlığında Yapılan Toplantıda Yerel Seçimlere Yönelik Çalışmalar Ve Çözüm Süreci Ele Alındı.

DERİK KÜLTÜR SARAYI'NDA  AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI.
Mardin’in Derik ilçesi Bahçelievler Mahallesinde bulunan Derik Kültür sarayı olarak yeni inşa edilen Derik Lisesi Konferans salonunda Ak Parti ilçe teşkilatını ziyaret eden Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati,Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ,Mardin İl Başkanı İbrahim Fide ve Ak Parti ilçe teşkilatı partililerle biraya gelerek istişare toplantısı yapıldı..
Toplantıya, AK Parti Derik İlçe Başkanı Ali Osman Tutal, AKParti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati, AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, AK Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide, AK Parti Mardin ilçe başkanları ve yönetim kurulunun yanı sıra gençlik ve kadın kolları katıldı.
İlk konuşmayı Derik Ak Parti ilçe başkanı Ali Osman Tutal yaptı,Ali Osman Tutal "2002 de 32 milyar dolar olan ihracatın, 2012 yılı sonu itibari ile 156 milyar dolara ulaştığını, Türkiye'de okulların tamamına kitaplar verildiğini, okulların bilgisayarlar ile, akıllı tahtalar ile donatıldığını, hayaldir dedikleri tablet bilgisayarların okul öğrencilerilerine verilmeye başlandığını” belirten Tutal “Ak Parti olarak; tek bir oyu bile emanet olarak biliyoruz. Bizler hizamızı, istikametimizi ve yetkimizi milletimizden alıyoruz,.bizim siyaset ve teşkilatçılık anlayışımız milletimizle birlikte hareket etmekten geçiyor. Biz tüm toplumu kapsayan yüksek siyaset hedeflerimizle Türkiye'yi milletimizle birlikte her yönden ileri taşırken, ülkemize dünya nazarında itibar kazandırırken, yeniden eski Türkiye şartlarına geri dönme hesabı yapanlara karşı yeni anayasa çalışmaları ile bu isteklerinin önüne geçmek için uğraşırken diklenmeden nasıl dik duracağımızı da iyi biliyor ve aynı zamanda gösteriyoruz. Değerli Ak Parti ailesi, millete hizmet yolunda belki de seçim kaygısı taşımayan tek partiyiz. Çünkü millete hizmet yolunda gece gündüz çalışıyoruz. Halkımızın problemlerini çözmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Bir de Ak Partimizin şöyle bir huyu vardır; hiçbir problemi halının altına süpüreyim, orada dursun, görmemezlikten geleyim demez. AK Parti yol dedi, çözüm dedi, sağlık dedi, düne kadar görülmeyen engelliler dedi, tarım dedi, toplulaştırma dedi. Her işe söyleyecek sözü ve gücünün yettiği kadarıyla da bir çözüm bulmaya gayret etti" dedi. Artık baharı yüreklerinde de yaşamak istediklerini belirten Tutal, "Doğada baharın en güzel günlerini yaşadığımız bu günlerde, artık baharı yüreklerimizde de yaşamak istiyoruz. Büyük devlet olma yolunda ilerlerken bize yakışmayan terör belasını defetmek için çaba gösteriyoruz. Çözüm sürecini yaşadığımız bu hassas dönemde iftiranın ve fitnenin ardı arkası kesilmeyecektir. Bu süreci karalamak ve kirletmek istemeleri, üzerinde siyaset yaptıkları zeminin kayıyor, beslendikleri damarın da kesiliyor olmasından kaynaklanmaktadır. Tek çözümleri terörün kökünü kazımak gerek diyenlere soruyorum, vicdanların kökünü nasıl kazıyacaksınız? Hatıraların kökünü nasıl kazıyacaksınız? Bin yıldır birlikte yaşamayı başarmış insanlarımızın arasına fitne sokmak, kardeşliği bir kenara bırakıp olmadık sebeplerle savaşın demek, siyaset yapmak değildir. Etnik, bölgesel ve dinsel farklılıkları bahane ederek memleketimize kan ağlattılar. Allah'ın izniyle bütün bu sorunları AK Parti olarak milletimizle beraber çözeceğiz" dedi..
Ak Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ konuşma yaptı.”Ak Parti iktidarı döneminde hastanelerde rehin tutma gibi durumların haberlerine rastlanılmadığını,süreçle ilgili başbakanının kararlı olduğunu””belirti.

İstanbul milletvekili ve Ak parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati salonda bulunan partililere yaptığı konuşmada”40 bin can kaybetmiş 30 yılda bir ülkenin fertleriyiz ve en çok acıyı yaşayan coğrafyanın yaşayanlarıyız.Bir süreç başlamıştır.İnsanlar iklimle beraber,tabiatla beraber baharı yaşıyorlar o zaman bu baharı devam ettirmek tamamen bize kalmış bir şeydir.Birileri rahatsız ve gözyaşlarından elde ettiği siyasi rantı kaybetmiş olabilir,burada milyonlarca insanın kazancı bunlarınkinden daha büyüktür.Bu tür kişilere izin vermeyeceğiz.Biz bu işin gereğini yerine getireceğiz. Eğer biz bunu samimi bir kalple Allah’a teslim olmuş,Genel başkanımıza,Başbakanımıza inanmış onun samimi gayretlerine takdir etmiş ve onun samimi gayretleri gibi samimi bir şekilde çalışmayı hedef olarak ortaya koymuşsa biz bütün seçmenlere tek tek ulaşacağız,Bizim Başbakanımz Mardin’e gelirken Belediyeleri alacağımız müjdesini halkımız vermiştir. Derik,Kızıltepe ve Büyük şehir olacak Mardin Belediyelerini alacağız.Biz çok önemli bir görev yapıyoruz.Halkımıza Ak Partinin çalışmaları,yaptıkları,yapacaklarını anlatacağız.Sırtımızda bir tek ter kalıncaya kadar,dilimizde tükürük kuruyuncaya kadar,ayağımızdaki ayakabı eskiyinceye kadar biz kapı kapı dolaşıp,elini sıkmadığımız, ellerinden öpmediğimiz büyüklerimiz,askere giden anne-babaların evlerine gidip çay-kahvelerini içmeyeceğimiz hiçbir hanım kalmayacağı gibi engelli ve özürlü,hasta yatağında yatalak olanlara ulaşmak hedefimiz olacaktır.
Ayrıca çalışmalarımıza engel olanlara ”Sen orda dur”deme cesaretini hep beraber göstereceğiz.Ancak O zaman huzur içerisinde yatacağız.”

DERİK -MARDİN TİME

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2013, 21:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER