banner113

Mardin voleybol il temsilciligine SAMİM ALKAN Atandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlıgını Türkiye geneli yeni il temsilcileri belirlendi.

Mardin voleybol il temsilciligine SAMİM ALKAN Atandı.

Voleybol il temsilcileri listesi onaylanarak kesinleşti. 81 ilde voleybol faaliyetlerini yürütmek, voleybolun gelişmesini sağlamak, voleybol ile ilgili kişi ve kuruluşlarla uyumlu çalışmak üzere  görev yapan voleybol il temsilicilikleri seçildi.

Mardin'e voleybol il temsilcisi olarak voleybolun içinden gelen Samim Alkan atandı.Bugune kadar voleybola sporcu ve  yönetici olarak hizmet eden Alkan; Bundan sonra voleybola hizmet etmeye devam edecegini ifade etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu Voleybol İl Temsilcisi Talimatı´nın 8. Maddesinde voleybol il temsilcilerinin görevleri şöyle sıralanıyor:

İl Voleybol faaliyetlerini geliştirmek, salon/plaj voleybolunun sevilip yaygınlaşması için planlı çalışmalar yapmak, Federasyonun görevlerine uyumlu olarak illerindeki spor faaliyetlerini yürütmek ve yürütülmesini izleyip, denetlemek, Federasyonun, kulüplerin, sporcuların ve çeşitli kuruluşlar tarafından düzenlenecek spor faaliyetlerine ilişkin programları ve bütçe imkanlarını da göz önünde bulundurarak mahalli voleybol faaliyetlerini hazırlamak, il ve ilçe müdürlüğünün de onayını aldıktan sonra uygulamak, denetlemek ve sonuçlarının tescilini sağlamak,  Federasyonca çıkartılan talimat, genelge ve emirleri, voleybol ile ilgili yenilik veya değişiklikleri kulüplere ve kuruluşlara zamanında duyurmak, takip ve kontrolünü yapmak, İl Tertip Komitesinin toplantılarına katılmak, İl Hakem Kuruluna Başkanlık etmek, TVF Voleybol Hakemliği Talimatı ile verilen görevleri yerine getirmek İlinde voleybol faaliyetleri içinde yer alan tüm antrenör, hakem ve gözlemci gibi spor elemanlarının eğitim hizmetlerini Federasyon ile işbirliği yaparak programlamak ve yürütmek, İllerdeki voleybol faaliyetlerinin tüm kayıtlarının tutulmasını sağlamak, Federasyon tarafından o bölgede kendisine verilecek temsilcilik, gözlemcilik, denetçilik ve organizatörlük gibi görevleri yapmak, İllerinde faaliyet gösteren sporcu ve kulüplerin; gelişmesini ve faaliyetlerinin devamlılığını sağlayıcı tedbirleri almak, Voleybol dalında ihtisas Kulüplerinin kurulmasını, kurulmuş kulüplerin Voleybol faaliyetlerine katılmasını sağlamak, Voleybol faaliyetlerinde görev alan tüm görevlilerin (fahri görev yapanlar dahil) kayıtlarının tutulmasını sağlamak üzere İl Müdürlüğü ile işbirliği yapmak, İllerinde lisanslı voleybolcu, antrenör ve  hakem sayısının artmasına yönelik çalışmalar yapmak.
www.mardintime.com ailesi olarak yeni görevinde başarılar dileriz.



Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2012, 21:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Feridun asar
Feridun asar - 11 yıl Önce

tebrikler voleybol federasyonu isi biliyor yerinde bir karar isi ehline vermis.spor demek samim alkan demek sporu severek yapan kisi her zaman basarili olmustur.basarilar arkandayiz

amed
amed - 11 yıl Önce

hayırlı uğurlu olsun

voleybolcu
voleybolcu - 11 yıl Önce

tvf tebrik ediyorum böle büyük bir isimle iş yapacagı için eminimki mardin voleybolu büyük işlere imza atacaktır başarılar sayın samim alkan.

VOLEYBOL-CU
VOLEYBOL-CU - 10 yıl Önce

merhaba samim bey yeni gözrevinizde başarılar dilerim... uzun yıllar önce üniv.takımıda volaybol oynadım lisansım var fakat mardinde bunu nasıl ilereteceğimi bilemiyorum yardımcı olur musunuz...

bld bld
bld bld - 10 yıl Önce

kızıltepe belediyes spor ile görüşün yardımcı olacaklardır.kızltepe belediyesine gidin spor kulubunu sorun yerini gösterirler..

SIRADAKİ HABER