MARDİN DE EN SESSİZ VE NE ENCELTİNMEN MAÇ OYNANDI

8. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Sporları Oyunları kapsamında Mardin’de devam eden müsabakalarda, İşitme Engelli Futbolcular adeta destan yazdı.

MARDİN DE EN SESSİZ VE NE ENCELTİNMEN MAÇ OYNANDI

Diyarbakır-Gaziantep arasında oynanan çekişmeli maşta nefes kesen görüntüler yaşanırken, katılımcılar oyuncuları uzun süre alkışladı.

Mungan Halı Saha Tesisleri’nde oynan final maçı Diyarbakır ve Gaziantep arasında oynandı. Maç sonunda Diyarbakır 3-1’lik skorla müsabakalardaki birinciliğini ilan etti.

Halı sahada düzenlenen ödül töreninde; Spor Genel Müdürlüğü APK Uzmanı M. Hanefi Uzunoğlu, Milli Takımlar Altyapı Sorumlusu Federasyon Temsilcisi Arif Fırat Akçakaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Kuzu, çevre illerden gelen il müdürleri, antrenörler ve vatandaşlar hazır bulundu.

Düzenlenen törende kupa ve madalyalar katılımcılar tarafından sporculara hediye edilirken, sporcuların mutlulukları görülmeye değerdi.

Ödül töreninin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Kuzu, “ 8. Doğu ev Güneydoğu Yaz Spor Oyunları kapsamında 10 spor dalından bir tanesi de İşitme Engelliler Futbol Turnuvasıydı. İşitme engelliler müsabakası en anlamlı müsabakalardan biriydi. Engelli sporcularımızın bu faaliyet içerisinde yer alması ve onları Mardin’de ağırlamaktan dolayı büyük keyif aldık. İşitme engelli çocuklarımızın performansları takdire şayandı. Bu bağlamda başarı elden eden ve müsabakalara katılan tüm sporcuları tebrik ederim.” şeklinde konuştu.

Müsabaka sonunda Diyarbakır birinci, Gaziantep ikinci, üçüncülük kupasını ise Erzurum elde etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2013, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER