banner113

Mardin 1969 Spor küme düştü

Mardin 1969 Spor kendi sahasında karşılaştığı ve mutlak kazanması gereken maçta rakibi Çankaya Futbol kulübüne yenilerek küme düştü

Mardin 1969 Spor küme düştü

Kümede kalma mücadelesi veren 2 takım arasında oynanan müsabakada konuk ekip maçı 2-1 kazanarak ligde kalırken evinde kazanma başarısı gösteremeyen Mardin 1969 Spor ise küme düştü.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Mardin 1969 Spor ligin son haftasında kendi sahasında karşılaştığı ve kendisi gibi düşmeme mücadelesine çıkan Çankaya FK takımına 2-1 yenildi.

Mardin 21 Kasım şehir stadyumunda oynanan son lig maçında küme düşmeme mücadelesi veren iki takımdan Mardin ekibi taraftarın maç öncesinden verdiği destek ve yaptığı tezahürata rağmen iç saha ve seyirci desteğini avantaja çeviremedi.

Ev sahibi Mardin 1969 Spor, puan cetvelinde 1 puan fark ile gerisinde bulunduğu konuk takım Çankaya ekibine beraberlik yeterken ev sahibi ekibin mutlak galip gelmesi gereken maçın henüz başında 15. Dakikada 1-0 geriye düştü. İlk yarısı 1-0 bitmesi beklenen karşılaşmanın uzatma dakikalarında konuk ekip farkı ikiye çıkarıp ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

Taraftarın desteğe rağmen ev sahibi ekip maçın 66. Dakikasında attığı gol ile farkı bire indirse de maçtan 2-1 yenik ayrıldı. Rakibi Çankaya FK bu skorla kümede kalma başarısını gösterirken Mardin ekibi kendi sahasında kümede kalmak için kazanması gereken maçı kaybedrek 3. Lige veda etti.

Sezon boyunca kendi sahasında oynadığı maçlarda başarı gösteremeyen ev sahibi Mardin 1969 Spor sezonun son maçında da istediği sonucu alamayınca küme düşerek taraftarlarını üzdü.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER