Kızıltepe Belediye Spor 5-1 Derik Belediye Spor

Kızıltepe Belediye Spor Rakibini farklı yendi. 2012-2013 Amatör erkek lig müsabakasındaki ilk maçında Kızıltepe Belediye Spor, kendi saha ve seyircisi önünde ağırladığı maçta Derik Belediye Spor’u 5-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Kızıltepe Belediye Spor 5-1 Derik Belediye Spor
 Kızıltepe Stadında  oynanan karşılaşmada özellikle ilk yarıda iki ekibin ortaya koyduğu mücadele mükemmeldi.  Maç sıcak bir havada oynandığından dolayı sporcular zaman zaman zorlandı. Oyuna ağırlığını koyan Kızıltepe Belediye Spor ilk devreyi 2-1 (Goller Dakika 20 Yılmaz, Dakika 32 Nesim , Dakika 43 Vedat ) kapatırken ikinci yarıya daha etkili başladı ve bu devrede ataklarını sıklaştıran Kızıltepe Belediye Spor maçı 5-1 (Goller Dakika 68 ve 83 Vedat , Dakika 79 Tekin ) farklı bir skorla kazandı.Maçta 3 gol atan Vedat takımının yıldızıydı.

 Kızıltepe Belediye Spor Eş Başkanı Aslan Başboğa, tüm futbolcuları ve teknik heyeti tebrik ederek, zevkli ve çekişmeli bir maç olduğunu söyleyerek, asıl amacımız barış, kardeşlik ve birlik mesajı vermeyi hedeflediklerini söyledi. Spor olayının yenme ve yenilme mantığından çıkartılıp karşılıklı haz alma, ortak zaman geçirme ve kendini gerçekleştirmenin ön plana çıktığı bir etkinliğe dönüştürmenin temel aracı haline getirilmesi gerektiği inanıyoruz. Bu amaçların yaşama geçmesi ve birlik kulüpleri arasında bir kültüre dönüşmesi için teknik adamlara ve yöneticilere çok iş deşeceği belirtilmiş ve olmazsa olmazların başında centilmenliğinin gelmesi gerektiği söylüyoruz dedi.

Başkan Başboğa, yapılacak tüm maçlara tüm halkımız davetlidir şeklinde konuştu.

 Aldığı bu farkı galibiyetle büyük ölçüde moral depoladı. Kızıltepe Belediye Kulübü, önümüzdeki hafta sonu oynayacağı karşılaşmaların hazırlıklarına başladı.

 STAD: Kızıltepe İlçe Stadı 
Kızıltepe Belediye Spor:

Servet,Ali,Rıdvan,İslam,Mahsum,Yılmaz,Tekin,Sedat,Mahmut,Vedat,İhsan

  Derik Belediye Spor:

Zeyni,Amed,Erdal,Ömer,Turgut,Deniz,Süleyman,Nesim,Nurettin,Fırat,Davut

  Sarı Kart: Erdal (Derik Belediye Spor

DAHA FAZLA FOTOĞRAF İÇİN FACEBOOK SAYFAMIZI TIKLAYINIZ 
//www.facebook.com/MardinTime?ref=hl

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2012, 18:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
ishak yavuz
ishak yavuz - 12 yıl Önce

kızıltepe belediye spora can gönülden başarılar dilerim desteklerimizi eksitmeyecegiz.....

SIRADAKİ HABER