banner113

Kızıltepe Barışspor Kendi Evinde Kayıp

KIZILTEPE BARIŞ SPOR 0-1 GERCÜŞ BAĞLAR SPOR Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da Mardin’i temsil eden takımlarımızdan Kızıltepe Barisspor bugün Gercüş Bağlar Spor ile karşılaştı.

Kızıltepe Barışspor Kendi Evinde Kayıp

Saat 13.00’da Kızıltepe stadında oynanan maçı Halit Özel (Orta Hakem) Ahmet Güdül (1.Yardımcı Hakem) Barış Sarıkaya (2. Yardımcı Hakem) Mahmut Uncu (Dördüncü Hakem)yönetti.

 Kendi sahası ve kendi  seyircisinin önüne çıkan Kızıltepe Barisspor’da hedefi  3 puan kazamaktı.

Maçın ilk yarısında iki takım futbolcuları da galibiyet için mücadele etti. Ev sahibi Kızıltepe Barışspor, sahadan gelip gelebilmek için maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı bir futbol oynayarak gol atmaya çalıştı. Ancak son vuruşlarda etkili olamayınca beklenen gol gelmedi.

Maç boyunca önceki maçlarındaki oyunundan uzak bir görüntü sergileyen Kızıltepe Barısspor pozisyon üretmekte kısır kaldı.

Konuk ekibin golü75 dakikada M. Emin’den geldi.

 Kızıltepe Barisspor, üst üste etkili ataklar geliştirmeye çalıştı ama başarılı olamadı ve 1-0 konuk ekibin galibiyetiyle bitti.

Maç sonunda basına demeç veren Kızıltepe Barısspor başkan ve yönetimi şu açıklamalarda bulundu.Maddi açıdan büyük sıkıntılar çektiklerini,kulübün bütün yükünü sadece 4 kişinin sırtladıklarını, bunun da yeterli olmadığını,bu takıma herkesin sahip çıkması çıkması gerektiğini belirti.Özellikle mülki amirlerden ,belediyeden ve işadamlarından bu takıma sahip çıkmalarını istedi.  

Kızıltepe Barış spor:

Sadettin, Hasan, Faris, Ahmet, M.Can, Ömer Işık ( dk 36 Ömer Taylan), Sait (dk 77 Selahattin), İlhan (dk 46. Ümran) Yusuf, Şahin, Ömer Yılmaz.

Gercüş Bağlar spor:

Hüseyin, Sercan, Uğur, Veysi, Bilal, Zeki, Süleyman ( dk 81 Osman), M.Emin ( dk 77 Fath), Celal, Sıracettin, Erhan (dk 90 Sefa)

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2012, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER