banner113

Başkan Ayanoğlu, Keyfi Olarak Kapatılan TOKİ Yolu’nu Tekrar Açtırdı

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, vatandaşları mağdur eden hukuk dışı yol kapatma faaliyetine geçit vermedi. Başkan Ayanoğlu, yasalara aykırı olarak bir vatandaş tarafından kapatılan TOKİ yolunu tekrar açtırdı.

Başkan Ayanoğlu, Keyfi Olarak Kapatılan  TOKİ Yolu’nu Tekrar Açtırdı
  Başkan Ayanoğlu’nun talimatıyla, çalışmalara başlayan belediye ekipleri çok kısa sürede TOKİ Sakinlerinin kullandığı yolu tekrar açtı.

 Uzun yılardır kullandıkları yolun açılması nedeniyle Başkan Ayanoğlu’na teşekkür eden TOKİ sakinleri, “Keyfi uygulamaların üzerine cesaret ve kararlılıkla giderek yolumuzu tekrar bizlere kazandıran başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz.”şeklinde düşüncelerini ifade etti.

 Geçtiğimiz günlerde TOKİ sakinlerinin toplantısına katılan Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, , TOKİ sakinleri tarafından; uzun yıllardır kullandıkları yolun arazisi üzerinde olduğunu iddia eden biri tarafından temel için kazıldığını ve bu durumun kendilerini mağdur ettiği şikayeti iletildi.

 Site sakinlerini dinleyen Başkan Ayanoğlu “yolu kazan müteahhidin belediyeden izinsiz kazı yaptığını bu yüzden kazı çalışmalarını durdurduklarını ve kendisine ceza verildiğini” ifade etti.

 Başkan Ayanoğlu, TOKİ sakinlerinin şikayeti üzerine toplantının hemen ardından yolun tekrar açılması için belediye ekiplerine talimat verdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ; 2 kepçe 1 silindir ve 2 kamyonla yürüttükleri yoğun çalışma sonucunda keyfi olarak kapatılan yol tekrar TOKİ sakinlerinin kullanımına açıldı.

 Site sakinleri, bizzat iş makinalarını yönlendiren ve birkaç saat içinde tekrar yolu açtıran Başkan Ayanoğlu’na duyarlılığı için teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2012, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER