banner113

KIZILTEPE DEVLET HASTANESİ YENİ BİR YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNE KAVUŞTU

Yoğun Bakım Ünitesinin hizmete sunulması için düzenlenen törene; Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, İl Jandarma Komutanı Vural Erol, Kızıltepe Kaymakam Vekili Ahmet Demirci, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Cihan Nişancı, AK Parti İl Başkanı İbrahim Fide, sivil toplum kuruluşları ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

KIZILTEPE DEVLET HASTANESİ YENİ BİR YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNE KAVUŞTU
Açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Dr. Ahmet Cengiz "Mardin sağlık alanında çok ciddi bir dönüşüm yaşıyor. Yapılmakta olan hastaneler tamamlandıktan sonra, Mardin sağlık hizmetleri açısından çok önemli bir noktaya gelmiş olacak. Her anlamda Mardin gelişmekte, sadece  altyapı, bina, cihaz, laboratuar, araç gereç yetmez. Hizmetleri her alanda üst seviyeye çıkaracağız. Mevcut personelimizin de işin içine sevgisini vererek, hizmetini sevgi ile yoğurarak çalışması, vatandaşlarımıza güler yüz göstermesi gerekir. Sadece tıbbi anlamda değil, gönül anlamında da sevgisini eklemesi verimliliği artıracaktır" dedi ve herkese sağlıklı bir yaşam diledi.

Kızıltepe Devlet Hastanesi Baştabibi Opr.Dr.Aydın Ceveroğlu İlçenin artan nüfusu tüm çevre ilçe ve köylere  akın etmesi Devlet hastanesi kalitesi artık kaldırmayacak duruma gelmiş bunun için Kızıltepe İdaresi ve Mardin Hastaneler Birliği Genel sekreterimizin istekli çabalarıyla  yeni bir yoğun bakım ünitesi daha faaliyete geçmeceğiz bu Yoğun bakım ünitesi 3 Basamak düzeyinde hizmet verecek tır.bunun için bu gün hayırlı bir açılış yapacağız dedi.

   Açılıştan sonra Baştabiplik makamına geçtiler meyve su ve pasta ikram edildi dilekler dinledi Bazı vatandaşlar Vali Dr. Ahmet Cengiz e dertlerin anlattılar.

  Bunlardan Kızıltepe Personeli ve Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar  da Valiye Hastane Bahçesi ve Park sorunu dile getirdi Başkan Çakar şunları söyledi. Bahçemiz kaderine terk edilmiş Doğa adeta yıkıma uğramış bakıma ihtiyaç var sulama tam sağlıklı olmuyor bazı ağaçlar kurumuş buna çözüm bulmasak diğer ağaçlarda kurur Bahçe  düzenlemesi düzensiz  Hastane  İdaresiyle iki  üç  sefer  görüştük  imkânlarıyla açılan bir kuyu ve 3-4 personelle bu iş hal olmuyor bütçemiz yok sayın valim İşte ilçemizin vekili burada kendisi TBMM Çevre komisyon üyesidir çevre ile ilgili duyarlı olacağına inanıyorum Sayın Genel Sekreterimiz burada rica ediyorum.

 Allah için bu bahçeye sahip çıkalım doğa ve ekolojiye sahip çıkalım Bu sorunun çözümü için siz valimden yardım bekliyoruz. Dedi.

 Mardin Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Cihan Nişan cı devreye girerek tamam mesajınız alındı inşallah önümüzdeki ayda gerekeni yapacağız hiç merak etmeyin dedi bunun üzerine Çev-Gön Başkanı Çakar da Genel sekreterin bu jestine karşı teşekkür eti iyi temennilerle heyet hastaneden ayrıldılar.


Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2013, 23:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER