banner113

Duyan Ailesinin Taziye Teşekkür Mesajı

Mardin'in tanınmış simalarından ve kanaat önderlerinden Siniki aşireti lideri Hacı Şakir Duyan hakkın rahmetine kavuştu.

Duyan  Ailesinin Taziye Teşekkür Mesajı
(MARSİAD) Mardin Sanayici ve İş adamları Derneği Başkanı Nasır Duyan babası Hacı Şakir Duyan'ın vefatı nedeniyle taziyelerine katılan tüm dost ve akrablara teşekkür mesajı yayınladı.

Mesajında;

15 Ağustos 2013 tarihinde ebediyete intikal eden babamız merhum Hacı Şahir Duyan’nın vefatı nedeniyle vefat günü cenazenin naklinde,defininde ve güvenlik önlemlerinin alınmasında, desteklerini esirgemeyen İç İşleri Bakanımız sayın Muammer Güler,Mardin Valisi sayın Dr. Ahmet Cengiz ve ayrıca bizleri yalnız bırakmayarak acımızı paylaşan, taziyemize iştirak eden, telefonla taziyelerini bildiren, mesaj gönderen ve evimize kadar gelerek acımıza ortak olan tüm akraba ve dostlarımıza ve Mardinli hemşehrilerime göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı şahsım ve ailem adına sonsuz teşekkür eder, saygılar sunarım.

 

                A.Nasır Duyan
(MARSİAD Mardin Sanayici ve İş
   Adamları Derneği Başkanı


www.mardintime.com
  Ailesi olarak Duyan ailesine tekrar başsağlığı diliyor ve merhum Hacı Şakir Duyan 'a Allah'tan Rahmet ve Mağfiret diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2013, 20:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
hoce
hoce - 11 yıl Önce

bölgenin dengsi ve akil insanı şakir duyan rahmet etsin allah

Ülker
Ülker - 11 yıl Önce

allah rahmet eylesin onun gibi bir adam bir daha gelmez bu bölgeye. ne büyük bir insandın sen allah rahmet eylesin bu bölgenin ve siniki aşiretinin büyüğü.

baki
baki - 11 yıl Önce

allah'tan rahmet diliyoruz,mekani cennet olsun

baki
baki - 11 yıl Önce

allah'tan rahmet diliyoruz,mekani cennet olsun

ismail Hakki Dabak
ismail Hakki Dabak - 11 yıl Önce

hacı sakir amcaya allahtan rahmetdiler tum ailesi ne bas sagligi dilerim mekânı cennet olsun

SIRADAKİ HABER