banner113

Mısır`daki katliam Kızıltepe`de lanetlendi

Mardin`in Kızıltepe ilçesinde faaliyet yürüten 17 STK, dün Mısır`da gerçekleşen katliamı düzenlediği kitlesel basın açıklamasıyla kınadı.

Mısır`daki katliam Kızıltepe`de lanetlendi
MARDİN - Kızıltepe`de faaliyet gösteren 17 sivil toplum kuruluşu, Özgürlük Meydanı`nda düzenledikleri kitlesel basın açıklamasıyla dün Mısır`da yaşanan katliamı kınadı.

Basın açıklamasını Mustazaflar Cemiyeti Kızıltepe Şubesi adına araştırmacı yazar Mahmut Kılınç okudu. Tüm katliamlara, sindirmelere ve şahadetlere rağmen küfre karşı dimdik duran kahramanlara selam göndererek konuşmasına başlayan Kılınç, bugün itibariyle küfür ittifakından güç alan "Sisi" ve yandaşlarının büyük bir katliam gerçekleştirdiklerini hatırlattı.

"Bu katliamı, bu zulmü ve bu vahşeti lanetliyoruz" diyen Kılınç, "Bizler, küfür ehlini anlıyoruz; çünkü onlar tek millettir. Fakat onlara destek veren ve sesleri çıkmayan Müslümanları anlamakta zorlanıyoruz. Onlar mahşer gününde nasıl hesap vereceklerine hazır olsunlar. Ey Kızıltepe Müslümanları ve sizin şahsınızda dünya Müslümanları! Neredesiniz? Kardeşleriniz şehit edilirken nasıl sessiz kalırsınız? Bu konuda küfür ehli ağız birliği yaparken Müslümanların sessizliği bizleri derinden yaralamaktadır. Zifiri karanlıktan sonra güneşin doğuşu kaçınılmazdır. Sisi ve yandaşları bilsinler ki; Allah`tan başka korkulacak merci yoktur ve kâfirler istemese de Allah nurunu tamamlayacaktır" dedi.

Sık sık tekbirlerin çekildiği basın açıklaması olaysız bir şekilde sona erdi. (Masum Erden - İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2013, 23:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
a.a
a.a - 11 yıl Önce

suriyede katledilen kürtler katledildiğinde mustazaflar tepki gösterdi mi çok merak ediyor.çünkü orda katledilen masum sivil halk ta müslümandı.

SIRADAKİ HABER