banner113

Aşar, kırmızı lacivert renklerimizle fuara renk kattık

Mardin 1969 Spor Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar, Mardin İl Tanıtım Günleri etkinliğine renk kattıklarını söyledi. Aşar, her platformda Mardin 1969 Spor’u anlatacaklarını belirtti.

Aşar, kırmızı lacivert renklerimizle fuara renk kattık

Mardin 1969 Spor Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar, Mardin İl Tanıtım Günleri etkinliğindae renk kattıklarını söyledi. Farklı kültürlerin, dillerin ve dinlerin hoşgörüyle, kardeşçe bir arada yaşadığı Mardin tanıtımın yapıldığı en büyük organizasyonlardan olan Mardin il Tanıtım Günleri 25 Ocak Perşembe günü İstanbul’da Atatürk  Havalimanı C Terminalinde başladı. Etkinliğe  Mardin 1969 Spor da katıldı.

İstanbul’da yaşayan Mardinliler Mardin 1969 Spor standına yoğun ilgi gösteriyor. Standa uğrayan ziyaretçilere çeşitli ikramlarda bulunuyor. Kimisi Mardin 1969 Spor forması satın alarak kulübe destek veriyor.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Mardin’in en büyük marka değeri olan Mardin 1969 Spor’un da etkinlikte yer almasının çok önemli olduğunu kaydeden Mardin 1969 Spor Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar, “Kırmızı lacivert renklerimizle etkinliğe renk kattık. Bu bayrağı devraldığımız günden beri Mardin 1969 Spor’u her platformda tanıtacağımızı söylemiştik. Dünyanın hiçbir yerinde olmayan bir armamız var. Farklı dinleri ve temsil eden armamızda cami minaresi ve haç işareti var. Bunu hiçbir kulüpte göremezsiniz. Etkinliğe gelecek olursak bize gösterilen ilgiden oldukça memnunuz.” dedi.

Mardin Dernekler Federasyonu’ndan Mardin 1969 Spor’a plaket

Mardin Dernekler Federasyonu Başkanı Sedat Güngörür, Mardin 1969 Spor’un  İstanbul’da düzenlenen Mardin İl Tanıtım Günleri’ne verdiği destek için bir plaket takdim etti.

Mardin Dernekler Federasyonu Başkanı Sedat Güngörür, Mardin 1969 Spor’un  İstanbul’da düzenlenen Mardin İl Tanıtım Günleri’ne verdiği destek için bir plaket takdim etti. Plaketi Kulüp Başkanı Rıdvan Aşar adına yönetim kurulu üyesi Metin Kerelti aldı.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER