banner113

SP Kızıltepe ilçe başkanı İlhan Aday oldu

Saadet Partisi Kızıltepe ilçe başkanı Hacı İlhan Milletvekili Aday adaylığı başvurusu yaptı.

SP Kızıltepe ilçe başkanı İlhan Aday oldu

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde Mardin’den Saadet Partisi Milletvekili adayı olmak için SP Kızıltepe ilçe başkanı Hacı İlhan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçiminde Saadet Partisinden Mardin Milletvekili adayı olmak için SP Kızıltepe ilçe başkanı Hacı İlhan Mardin il başkanlığına milletvekili aday adaylığı müracaatı evraklarını Saadet Partisi GİK üyesi Fesih Bozan’a verdi. 

Aday adaylığı başvurusunda bulunan Hacı İlhan basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Adil bir düzen, hak, hukuk, adalet, liyakat ve kuvveti değil hakkı üstün tutan bir düzenin sağlanması için Saadet partisi Mardin Milletvekili aday adaylığına başvuruda bulundum. Allah hayırlara vesile kılsın.” Dedi.

Ayrıca Saadet Partisi Mardin il başkanlığına Ömer Faruk Ay, Orhan Erol ve İslam Mertoğlu’nun da milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

Hacı İlhan Kimdir?

1992 doğumlu olan İlhan, İlköğretim ve Ortaöğretim Kızıltepe’de tamamladı. Liseyi Ankara’da tamamlayan İlhan, Kıbrıs’ta Girne Amerikan Üniversitesinde Mimarlık bölümünü okuyarak mezun oldu. 3 yıl İngiltere’de yabancı dil ve Mimarlık eğitimi gören İlhan, iyi düzeyde İngilizce dili biliyor. Mimarlığın yanında Mardin bölgesinde Tarım sektöründe faaliyet yürüten İlhan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER