banner113

Eğitimci İsmail ALKAN , AK Parti'den aday adayı oldu.

Mardin'de eğitim camiasının tanınan isimlerinden İsmail ALKAN, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

Eğitimci İsmail ALKAN , AK Parti'den aday adayı oldu.

Eğitim camiasının tanınan isimlerinden İsmail ALKAN, AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. 
Bu konuda başvurusunu yapan ALKAN, ziyaretlerini de sürdürüyor. Kızıltepe'de  görevlerini başarıyla yapan İsmail ALKAN, “Türkiye yüzyılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Mardinimize, ülkemize hizmet etme amacıyla çıktığımız bu yolun hayırlı olmasını temenni ediyorum. 28’inci dönem milletvekili genel seçiminde, Mardin Milletvekili aday adaylığı için AK Parti Mardinİl Başkanlığımızda aday adaylık başvurumuzu yaptık. Rabbim hayırlı, bereketli kılsın” diye konuştu.

AK Parti Mardin İl Başkanlığı’nda milletvekili aday adaylığı için başvuran eğitimci İsmail ALKAN, kendisini destekleyenler ve partililere yönelik yaptığı konuşmaya, Kahramanmaraş merkezli depremlerde ve son yaşanan sel felaketinde yaşamlarını yitirenlere başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi. “Allah ülkemize bir daha böyle felaketler yaşatmasın” diyen ALKAN, hizmet için aday olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti:

“Çok kıymetli dostlarım, bildiğiniz gibi 6 Şubat ta meydana gelen deprem, 11 ilimizde ve 200’e yakın yerleşim yerinde ağır hasar ile yıkıma neden olan asrın felaketinde, ardından da sel felaketinde kaybettiğimiz kardeşlerimize Allah’tan rahmet; yakınlarına, ülkemize ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Rabbim daha büyük afetlerden korusun. İnşallah hep birlikte yaralarımızı sarıp felaket yaşayan illerimizi ivedilikle ayağa kaldıracağız Devletimiz büyük ve güçlüdür kimsenin şüphesi kalmasın.”

AK Parti  Mardin Milletvekili Aday Adayı İsmail ALKAN, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında  yer almaktan onur ve gurur duyduğunu belirterek,“ Çok kıymetli hemşehrilerim bildiğiniz üzere 14 Mayıs Pazar günü ülkemiz önemli bir seçime gidecektir. Cumhurbaşkanımız ve Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye’nin yüzyılı açısından önemli olan bu seçimde Mardin AK Parti Milletvekili Aday Adayı olarak başvurumu gerçekleştirdim. Bu kutlu davada Dünya liderinin yanında yer almak onunla birlikte yürümekten onur ve gurur duyuyoruz.  Rabbim hayırlara vesile kılsın. Biz biriz beraberiz. Biz birlikte güçlüyüz. Hep birlikte güçlü Türkiye’yiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2023, 15:15

Furkan

YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk
Faruk - 1 yıl Önce

Yolun bahtın açık olsun güzel insan seninleyiz inşAllah

Omayra
Omayra - 1 yıl Önce

İsmail Alkan’ın adaylığı beni çok mutlu etti memleket adına.kendileri dürüst ,onurlu ve pozitif bir insandır .Hareketliliği seven İsmail beyi millet-i temsiliyette görmek isteriz.

Omayra
Omayra - 1 yıl Önce

İsmail Alkan’ın adaylığı beni çok mutlu etti memleket adına.Kendileri dürüst ,onurlu ve pozitif bir insandır .Hareketliliği seven İsmail beyi millet-i temsiliyette görmek isteriz.

SIRADAKİ HABER