banner113

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Gümüş Göreve Başladı

Geçtiğimiz günlerde Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Abdulkadir Gümüş , kente gelerek görevine başladı.

Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Gümüş Göreve Başladı


Ankara Sincan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan ilçe müdürü Ahmet Bilen’in yerine vekaleten Halk Eğitim Müdürü Abdulkadir Gümüş atandı. Bu atamayla ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 22 ayda 3. defa atama yapılmış oldu.

İlçe milli eğitim müdürlüğüne 22 aylık süre içinde yapılan atamalarda, Kızıltepe ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini 2 yıl sürdüren Ahmet Aslan’ın yerine Mayıs 2021 tarihinde bu göreve getirildikten 15 ay sonra görevden alınan Rışvan Dündar’ın yerine Temmuz 2022 tarihinde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Bilen’in, Nisan 2023 tarihinde Ankara Sincan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanmasıyla yerine vekaleten Halk Eğitim Müdürü Abdulkadir Gümüş atandı. Bu atamayla ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 22 ayda 3. defa atama yapılmış oldu.


Abdulkadir Gümüş kimdir?

1973 Mardin Kızıltepe doğumluyum .İlkokulu köyde, ortaokul ve liseyi Mardin merkez İmam Hatip Lisesinde bitirdim. Dicle üniversitesi Siirt Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü bitirdikten sonra çeşitli okullarda Öğretmenlik ,müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı ve okul müdürlüğü yaptıktan sonra iki yıla yakın ilçe Milli Eğitim müdürlüğünde şube müdürü olarak çalıştım. 03.09.2018 yılından bu yana Kızıltepe Halk Eğitimi Merkezi müdürü olarak görevlendirildim.  Evli ve 5 çocuk babasıyım.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER