banner113

AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATINDAN MAZIDAĞI KIRSALINA ZİYARET

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan faiz indirimi politikasına destek veriyor.”

AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATINDAN MAZIDAĞI KIRSALINA ZİYARET


AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç il yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet eşliğinde, AK Parti Mazıdağı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlen toplantıya gerçekleştirdikleri katılımın ardından ilçeye bağlı kırsal mahalleleri ziyaret ettiler.  

İl Başkanı Faruk Kılıç, “Mazıdağı İlçesi’ne bağlı Engin (Zizne), Şenyuva (Şevaşi), Bahçecik (Basek), Yetkinler (Dirine) ve Ekinciler (Kufrag) kırsal mahallelerine yaptığımız ziyaretlerde değerli vatandaşlarımızla bir araya gelerek öneri ve sıkıntılarına yönelik görüş alışverişinde bulunduk. Kendileriyle yaptığımız görüşmede son günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan faiz indirimi politikasına da değinildi. Vatandaşlarımızın ve yörenin ileri gelen insanlarımızın görüşleri, AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanımız geçmişte yaşanan her badireyi nasıl anlının akıyla atlatmışsa bu önemli modeli de hayata geçirerek önceki tüm dönemlerden daha düzeyli bir hale getirecektir.  

AK Parti’nin 20 yıldır yapmış olduğu etkin hizmet politikaları sayesinde iç ve dış tüm kirli odakların engellemelerine rağmen ülkemiz gelişmişlik düzeyi yüksek ilk on ülke arasına girmeyi başarmıştır. Bu minhalde nerde yaşarsa yaşasın her vatandaşımız bizler için büyük önem taşımaktadır. Onların desteğiyle refah, huzur ve kalkınma için her türlü zorluğu aşmaya muktedir olan AK Parti bu badireyi de en olumlu şekilde atlatacaktır. Bizler dün olduğu bugünde yarında vatandaşlarımızın yanındayız ve olmaya devam edeceğiz. Mardin’e bağlı ilçe ve tüm kırsal mahalle ziyaretlerimize devam ederek vatandaşlarımızla buluşmalarımıza devam edeceğiz.”

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER