banner113

Suriye'de Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ve Türk Silahlı Kuvvetleri İşbirliği İle Çocuklar Okula Kazandırıldı.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Silahlı Kuvvetleri arasında yapılan iş birliği neticesinde Barış Pınarı bölgesinde bulunan Şekkeriye Okulunda bir dizi okul yenileme çalışmaları yapıldı.

Suriye'de Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ve Türk Silahlı Kuvvetleri İşbirliği İle Çocuklar Okula Kazandırıldı.

Türk askeri adım attığı her coğrafyada güvenlik ve huzur ortamını sağlamanın yanında mazlumlar için çaba gösteriyor. Suriye’de gerçekleştirdiği insani yardımlar ve uzattığı şefkat eliyle halkın büyük sempatisini kazanan Mehmetcik çocukların eğitim alabilmesi için de önemli adımlar atıyor.

Açılış kurdelesi Ceylanpınar Kaymakamı Cüneyt Caner,Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Süleyman Akın, Mardin İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sabhattin Sümer, Mardin İl Milli Eğitim Şube Müdürü Tülay Taşdemir,Tema Mardin İl Temsilcisi Kemal Aktürk ve Hayırsever Kızıltepe Sınav Koleji Genel Müdürü Abidin Aslan  ve  49’cu Komd.Tuğ.Komutanlığı personelleri  tarafından kesilip hizmete açıldı.

Okulu olmayan Sekkeriye köyünde bulunan çocukların eğitim ve öğretim görmeleri amacıyla köyde bulunan metruk bir binanın bakım ve onarımı yapılarak 3 derslikli bir okul haline getirildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2021, 08:44

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER