banner113

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç Çalışmalarını Hız Kesmeden Sürdürüyor

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Temel taş olarak algıladığımız teşkilatlar bir oluşumun omurgası niteliğindedir. Bizler teşkilatlarımızla daha güçlüyüz, daha diriyiz.”

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç Çalışmalarını Hız Kesmeden Sürdürüyor

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç il yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle birlikte Derik İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde bazı toplantıları gerçekleştirerek, incelemelerde bulundular.
İl Başkanı Faruk Kılıç AK Parti Derik İlçe Başkanlığı’nda,teşkilat mensuplarıyla gerçekleştirdiği toplantının ardından Derik İlçe Başkanı Süleyman Karahan ve yönetim kuruluyla kırsal mahalleleri ziyaret ettiler.
DURMADAN HAREKET EDEN BİR TEŞKİLAT YAPISINA SAHİBİZ
AK Parti teşkilatlarının özverili çalışmalarının kendilerini her zaman mutlu ettiğini dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Halka hizmet şiarıyla AK Parti’de siyaset yapmak, emek harcamak bizler için her zaman gurur verici olmuştur. Teşkilatlarımızla birlikte durmadan hareket eden yapımızla sürekli bir yerlerde olmak, nerde olursa olsun vatandaşımızın güvenini kazanmak yaptığımız önemli hususların başında gelmektedir. Yönetimde ki her bir arkadaşımızın hizmet aşkıyla çalışması, çabalaması, memleketinde bir çivi dahi olsa çaktığını görmek bizleri her zaman heyecanlandırmıştır. Çünkü temel taş olarak algıladığımız teşkilatlar bir oluşumun omurgası niteliğindedir. Bizler teşkilatlarımızla daha güçlüyüz, daha diriyiz.”
KIRSAL MAHALLE ZİYARETLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK
Kırsal mahalle ziyaretlerinde Dikmen, Gamir, Subaşı, Demirli, Çavuşlu Mahallelerini ziyaret eden heyet, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini dile getiren Kılıç, “Her mahallemizin sıkıntılarını ve yapılması gereken hizmetleri ayrı ayrı not ettik. İnşallah gerekli hassasiyet çerçevesinde mahallelerle ilgili notlarını aldığımız tüm sıkıntıları çözme çabası içerisinde olacağız. Çünkü her bir vatandaşımızınsıkıntısı bizim sıkıntımız, derdi bizim derdimizdir. Hamdolsun insan odaklı yapılan hizmetlerle halkımızın, kırsal mahallelerimizin birçok sorunlarını kökünden çözdük. Bundan sonra da çözmeye devam edeceğiz. Kırsal mahalle ziyaretlerimize aralıksız şekilde devam ederek tek bir sorun kalmayıncaya kadar mücadelemize devam edeceğiz.”

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER