banner113

Prof Dr Ertaş’ın Kitabı okuyucularıyla buluştu

Kardiyoloji Uzmanı Profesör Doktor Faruk Ertaş’ın editörlüğünü yaptığı ‘Girişimsel Tedavi İpuçları ile Püf Noktaları, Koroner Bifurkasyon Lezyonları’ kitabı okurlarıyla buluştu.

Prof Dr Ertaş’ın Kitabı okuyucularıyla buluştu


Her Yönüyle Koroner Bifurkasyon Lezyonlarının ele alındığı ve deneyimli operatörler tarafından her yönüyle kaleme alınan kitap aynı zamanda bu konuda geniş kapsamlı ilk Türkçe kaynak olacak.
Dicle Üniversitesi bünyesinde görev yapan Kardiyoloji Uzmanları Profesör Doktor Faruk Ertaş ve Profesör Doktor Mehmet Mustafa Can’ın editörlüğünü yaptığı “Girişimsel Tedavi İpuçları ile Püf Noktaları – Koroner Bifurkasyon Lezyonları” kitabı tamamlanarak kardiyolog ve okuyucularıyla buluştu.

Daha öncede Türkiye klinikleri TAVİ “Transkateter Aortik Kapak İmplantasyonu” isimli çalışmanın da Editörlüğünü üstlenen Kızıltepeli başarılı kardiyolog Profesör Doktor Faruk Ertaş aynı zamanda bölgede ilk defa yapılan bir çok ameliyatı gerçekleştirirken,  Bölgede ameliyatsız kalp ve damar operasyonları ile yine ameliyatsız kalp kapağı değişimine de imza attı.

Profesör Doktor Mehmet Mustafa Can ile beraber Editörlüğünü yaptığı “Koroner Bifurkasyon Lezyonları” kitabı ile ilgili yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi;

Girişimsel Kardiyoloji alanının en önemli konularından olan *Koroner Bifurkasyon Lezyonları* deneyimli operatörler tarafından her yönüyle kaleme alındı.

Bu konuda geniş kapsamlı ilk Türkçe kaynak olması nedeniyle bu alana gönül vermiş girişimsel kardiyologlar için çok önemli bir eser. Emeği geçen, katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürler.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER