banner113

Lokman Kuyumculuk 30’uncu yılını çalışanlarıyla kutladı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde birden fazla şubesiyle hizmet veren Lokman Kuyumculuk, kuruluşunun 30. yılını Azra Gold Kır Düğün Salonunda düzenlediği yemekli gece ile çalışanlarıyla kutladı.

Lokman Kuyumculuk 30’uncu yılını çalışanlarıyla kutladı

Gecenin açılışında konuşan Lokman Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Aydemir, sektördeki başarılı serüveninden bahsetti, bundan sonraki hedeflerine dikkat çekti.

1992 yılında Ferah Kuyumculuk adıyla sektörde hizmet vermeye başladıklarını, ardından kurumsal bir kimlik kazanarak Lokman Kuyumculuk adıyla hizmete devam ettiklerini belirten Aydemir, iş hayatından öncelikli hedeflerinin insana hizmet olduğunu aktardı.

Mardin ve Kızıltepe halkına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada hizmet etmeye devam edeceğini kaydeden Aydemir, bölgede herkes tarafından sevilen firma oldukları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Çalışanlarına seslenen Aydemir, şöyle dedi:

“Sevgili mesai arkadaşlarım; bugüne kadar müşterilerimize göstermiş olduğunuz hassasiyeti bundan sonra da elden bırakmayın. Güzel ahlak ile gelen insanlara güler yüzlü olun, ahlaklı davranın. Onları kırmamak adına kelimelerinizi özünle seçin. İnsana değer verin, çünkü en değerli varlık insandır. Müşterilerimiz bizim için çok değerlidir. Lütfen hiçbir insanı kırmayın, üzmeyin, güzel muamelede bulunun. Nezaketi elden bırakmayın. Bizim sizden istediğimiz tek şey budur.”

Lokman Kuyumculuğun çok büyük bir aile olduğunu ve aileye her geçen gün yeni fertlerin katıldığın aktaran Aydemir, çok yakın bir zamanda Özgürlük (Cumhuriyet) Meydanında, Urfa ve Hastane caddelerinde şubelerini açacaklarının müjdesini verdi.

Burma bilezik üretimi yaptıklarını, Hint ithalatçısı olduklarını hatırlatan Aydemir, dünyanın dört bir tarafına kargolarının olduğunu, Amerika ve Avusturalya ürün sattıklarını ifade etti.

Mardin merkez ve Türkiye’nin farklı illerinde şubeleşmeye gideceklerinin altını çizen Aydemir, Lokman Kuyumculukta emeği olan herkese teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

Konuşmanın ardından halay eşliğinde gecenin geç saatine kadar program devam etti.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER