banner113

Başkan Şahin, Sokak Sağlıklaştırma Çalışmalarını İnceledi

Mardin’in Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, sokak sağlıklaştırma çalışmalarını inceledi.

Başkan Şahin, Sokak Sağlıklaştırma Çalışmalarını İnceledi

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Ulucami ve Ortaçarşı merkezindeki sokak sağlıklaştırması çalışmalarını yerinde inceledi.
Midyat Belediyesi, kentin tarihi ve doğal güzelliklerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Akçakaya, Işıklar, Ulucami ve Ortaçarşı mahallelerinde çarşı, cadde ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarını yürütüyor.
Belediye Başkanı Veysi Şahin ve teknik ekibi ile birlikte, tarihi dokusu ve yapısıyla eşine az rastlanır bir bölge olan kent merkezindeki sokak sağlıklaştırma çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı.
Şahin, devam eden çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak, esnafların sorunları dinledi.
Şahin, "İlçemizde 2. Etap sokak sağlıklaştırma çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. UNESCO Şehri Midyat’ımızda başlatmış olduğumuz sokak sağlıklaştırma ve cephe iyileştirme çalışmalarımızı yerinde inceledik. Halkımızı fazla mağdur etmeden bir an önce alışmalarımızı bitirip sonlandıracağız. Midyat turizminin canlandırılması için yoğun bir mesai harcıyoruz. Tarihi, kültürel dokusuyla dünyanın ender kentlerinden olan ilçemize hizmeti daha fazla getirmenin gayreti içerisindeyiz. Midyat’ın ekonomisine canlılık katan turizme gerekli önemi vermek bizler için büyük önem arz ediyor. İlçemizde yapılacak olan çalışmalarla daha da ciddi bir yere gelecek. İnşallah kısa bir süre sonra bitireceğimiz çalışmalar ile sokaklarımız ihtişamlı kadim kent görünümüne kavuşacaktır. Midyat’ımız; sağlık, doğa, inanç, kültür ve tarihi ile bölgenin önde gelen turizm cennetlerinden biri olacak" diye konuştu.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER