banner113

Kızıltepe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Erzurum Maçına Hazır

2.Ligde mücadele eden Kızıltepe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ligin ilk maçına hazır.

Kızıltepe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Erzurum Maçına Hazır


Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tekerlekli sandalye basketbol 2. Ligine yükselen Kızıltepe Engelliler Birliği Spor Kulübü Derneği tekerlekli sandalye basketbol takımı sezonun ilk maçı için hazırlıklarını tamamladı.

Tekerlekli sandalye basketbol 2.ligi 2021-2022 sezonu hazırlıklarını tamamlayan Kızıltepe temsilcisi, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Maça iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirten Kızıltepe Engelliler Birliği Spor Kulübü Derneği başkanı İzzettin Akbaba, "Kızıltepe Tekerlekli sandalye basketbol takımımız pazar günü oynayacağı Erzurum maçı öncesinde son idmanını Gençlik merkezi spor salonunda yaptı. Sezon hazırlıklarımızı ve ilk maç hazırlığımızla birlikte tamamladık. Hedefimiz bu sezon çıktığımız 12 takımlı 2. ligde başarılı sonuçlar almaktır. Bu yıl bize destek olan herkese teşekkür ederiz.”

Kızıltepe Engelliler Birliği Spor tekerlekli sandalye basketbol takımı sezonun ilk maçını 14 Kasım Pazar günü saat 14.00’te deplasmanda Erzurum ile oynayacak.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2021, 22:36

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER