banner113

Kızıltepe’de Eğitimci&Yazar Serdar Toptaş Tarafından Lise Öğrencilerine “Başarı Ve Motivasyon” Semineri Verildi

Kızıltepe’de Eğitimci Yazar Serdar Toptaş Tarafından Furkan Doğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine yönelik düzenlenen “Başarı ve Motivasyon” konulu bir seminer düzenlendi.

Kızıltepe’de Eğitimci&Yazar Serdar Toptaş Tarafından  Lise Öğrencilerine “Başarı Ve Motivasyon” Semineri Verildi

Furkan Doğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen “Başarı ve Motivasyon” konulu seminere Eğitimci Yazar Serdar Toptaş Tarafından  konuşmacı olarak katıldı.
Toptaş, başarılı olmak için hedef belirlenmesi gerektiğini ve bu hedef için yılmadan çalışmak gerektiğini söyledi. Toptaş,Motivasyonun başarı için önemi, motivasyon arttırma yolları, olumlu düşünmenin başarıya etkisi, hedef belirleme ve planlı çalışmanın önemi konuları üzerinde durdu. Ayrıca öğrenciler başarı, kazanç ve hedefe ulaşmak için hayal etmek, kendini tanımak, kendine güvenmek, çok çalışmak ve asla pes etmemek gerekiyor” dedi.
Furkan Doğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü Cebrail Öztürk, katılımlarından dolayı Eğitimci Yazar Serdar Toptaş’a teşekkürlerini iletti.


Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören seminerin ardından Eğitimci Yazar Serdar Toptaş, öğrencilere kitaplarını imzaladı.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER