banner113

Kızıltepe kırsalı için elektrik kesintisi duyurusu

Mardin’in Kızıltepe ilçesine bağlı bazı kırsal mahallelerde Pazar günü 08.00 ile 17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Kızıltepe kırsalı için elektrik kesintisi duyurusu

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Dicle EDAŞ) Mardin İl Müdürlüğünden verilen bilgiye göre, Dikmen-2 Trafo Merkezi ile irtibatlı F9 Ulaşlı hattında yapılacak bakım onarım nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacağı duyurulurdu.

Dicle EDAŞ’tan yapılan duyuruda elektktirk kesintisi yaşanacak mahalleler şu şkeilde açıklandı;

Dikmen-2 Trafo Merkezi burası ile irtibatlı F9 Ulaşlı fideri hattında yapılacak olan bakım-onarım ve örme direk dikimi çalışmaları nedeniyle Dikmen-2 Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F9 Ulaşlı, F10 Dilanen fıderlerinde ve 380 kV Trafo Merkezi barası ile irtibatlı F15 Araköy, F2 Başak, Flb Halkalı fıderlerinde 27.03.2022 Pazar günü 08:00-17:00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.tır. Bu çalışmalar doğrultusunda Kızıltepe Ilçesinden; Akyüz, Akziyaret, Akça, Alemdar, Araköy, Arıtepe, Barış, Başak, Bektaş, Dikmen, Ersoylu, Gümüşdere, Güneştepe, Günlüee, Hacıhasan, Hakverdi, Işıklar, Kahraman, Karakulak, Karakuyu, Katarlı, Sandıklı, Ulaşlı, Yeşilköy, Yolaldı, Yoncalı, Çakır ve Ülker Mahalleleri elektrik kesintisinden etkilenecektir,

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2022, 22:03

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER