banner113

Vali Cengiz: Mardinlilere kapım her zaman açık olacak

Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, esnaf ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gönlünün, yüreğinin ve kapının Mardinlilere her zaman açık olacağını söyledi.

Vali Cengiz: Mardinlilere kapım her zaman açık olacak
Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi’yle merkeze alınan Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, esnafı ziyaret etti.   

Esnaf ziyaretinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran Vali Cengiz, Mardin'de herkesin desteğini gördüğüne dikkat çekerek herkese teşekkür etti.

Cengiz, “Mardin'de görev yaptığım süre içerisinde gerek Mardin halkının 7 den 70'e, gerekse idarecilerin, akil insanların, Mardin esnafının ve milletvekillerimizin çok ciddi desteklerini gördüm. Çok güzel bir gönül birliği oluştu. Mardin'e atanan valimizi uzun yıllardır tanıyorum. Çok değerli bir meslektaşım. Yeni valimiz Mustafa Taşkesen Bey inşallah Mardin’de çok güzel hizmetlere imza atacaktır. Buna yürekten inanıyorum.  Bana verilen destekten dolayı gösterilen yakınlıktan dolayı herkese yürekten teşekkür ediyorum.  Mardin'in benim yanımda çok çok özel bir yeri olacak. Bundan sonra Mardinlilere gönlüm, yüreğim, kapım her zaman açık olacak. Tekrar herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2014, 01:28

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER