banner113

FLAŞ! İstanbul'da Deprem ( İstanbul, İzmir, Manisa, Aydın'da deprem )

İzmir, Aydın, Manisa ve İstanbul 'da deprem oldu. Deprem başta Anadolu yakası olmak üzere birçok yerde hissedildi. Depremin şiddetiyle ilgili bilgiler birazdan... İstanbul ve İzmir başta olmak üzere bir çok ilde hissedilen depremin şiddeti 6.7

FLAŞ! İstanbul'da Deprem ( İstanbul, İzmir, Manisa, Aydın'da deprem )
Marmara, Akdeniz ve Ege'de meydana gelen deprem korkuttu. İstanbul'da büyük şiddette hissedilen depremin büyüklüğü önce 6.5 daha sonra 6.7 olarak açıklandı. Merkez üssü Gökçeada açıkları olan deprem başta İstanbul olmak üzere bir çok ilde hissedildi.

İSTANBUL'DAN SOMA'YA...

İstanbul ve ilçelerinde şiddetli bir şekilde hissedilen deprem, maden faciasında 301 kişinin yaşamını yitirdiği Soma'da da halkı sokaklara döktü.

DEPREM BİR ÇOK İLDE HİSSEDİLDİ

Edinilen bilgiye göre deprem Gökçeada yakınlarında meydana geldi. 6.5 şiddetindeki deprem İstanbul, Bursa, Manisa, İzmir, Aydın, Denizli, Balıkesir, Kocaeli, Tekirdağ gibi illerde hissedildi.

BÜTÜN TÜRKİYE'DE DEPREM!

İlk gelen bilgilere göre merkez üssü Gökçeada açıkları olan ve 6.7şiddetindeki depremin başta İstanbul ve İzmir olmak üzere bir çok ilde hissedilmesi Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2014, 12:55

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER