banner113

Mustafa Kuzu “Kazanan Kızıltepe Olsun“

Kızıltepe Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı olan Mustafa Kuzu anlamlı bir basın açıklamasında bulundu.

Mustafa Kuzu “Kazanan Kızıltepe Olsun“
Mustafa Kuzu'nun yayınladığı manidar basın açıklamasını aynen yayınlıyoruz.

Kızıltepe Kamuoyuna

 

 Son iki yılı Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olmak üzere İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı ve değişik okullarda öğretmen ve idareci olarak memleketim Mardin’e ve insanına ilkeli ve özverili bir şekilde hizmet ettim. Çalışırken dürüstlük, insan sevgi ve saygısı, eşitlik ve adalet duygu ve düşüncelerini temel aldım ve bu ilkelerden ödün vermemeye çalıştım. Yalandan, tembellikten, insan kayırmacılığından özellikle uzak durmaya özen gösterdim. Eşrefi mahlukat olan insana hizmet etmeyi en büyük şereflerden biri olarak gördüm hep. Bugüne kadar tüm bilgi ve birikimimi bahsettiğim ilkeler ışığında en az 1000 yıldır soyumun (ailemin) yaşadığı, benim de doğup büyüdüğüm ve bir çok ilden nüfusu daha büyük olan Kızıltepe ilçemizin çağdaş ve insana yaraşır bir şehir olması için katkıda bulunmak adına Ak Parti’den Kızıltepe İlçe Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Ciddi proje ve çalışmalarla Kızıltepe’mizi imrenilecek bir şehir yapacağıma dair halkta beklenti ve heyecan uyandırdığına herkes şahit oldu. Adımın tanıyan ve tanımayan halk kesimleri arasında hüsnü kabul görmesi beni insanımıza karşı minnettar etti ve sorumluluğumu arttırdı.

Aday olup bu projeleri gerçekleştirmek şu aşamada kısmet olmadı ise de sorumluluk sahibi bir Kızıltepeli olarak bundan sonra da Kızıltepe’ye ve Kızıltepe halkına hizmet etmek en büyük hedeflerimden biri olacaktır.

Çalışmalarım sırasında emeği geçen, bilgi ve birikimleriyle yol gösteren, sadece kapısını değil gönlünü açan  ve desteğini esirgemeyen tüm büyüklerime, dostlarıma, akrabalarıma, değerli STK temsilcilerine ve Kızıltepe halkına teşekkür ediyorum.

            Her zaman kazanan Kızıltepe olsun.

            Kızıltepe kamuoyuna saygıyla….

                                                                                             

Mustafa Kuzu

 

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2014, 23:05

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
hurşit aydoğan
hurşit aydoğan - 10 yıl Önce

hangi görevde olursanız olun bu memeleket için çabaladığınızı en iyi bilenlerdenim. öğretmenken, şube müdürüyken, gençlik sporda... bundan sonraki görevlerinizde sonsuz başarılar sayın başkanım...ayrıca kızıltepeyede takviyelerinizi bekliyoruz...

hakan
hakan - 10 yıl Önce

bence mustafa beye büyük haksızlık yapıldı gerçekten akp ve kızıltepe kaybetti

SIRADAKİ HABER