banner113

Zeynettin Ayav Güven Tazeledi

Ayav yeniden Esnaf Odası başkanlığına seçildi.

Zeynettin Ayav Güven Tazeledi
Kızıltepe Esnaf ve Sanatkârlar odası olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Kongrede Zeynettin Ayav yeniden ESO da başkanlığına seçildi.

İlçe Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapılan olağan kongrede Kızıltepe Esnaf ve Sanatkârlar odası başkanı Zeynettin Ayav ile Şengül Erten iki liste ile seçimlere katıldı. Saat 10.00 da başlayan kongrede oy kullanma saat 17.00 ye kadar sürdü.

Divan başkanlığını Mardin odalar birliği 2. başkanı İsa Tunç'un yaptığı ve 1620 kayıtlı üyenin bulunduğu Kızıltepe ESO kongresinde oy kullanan 779 üyenin 533 oyunu alan mevcut başkan Zeynettin Ayav yeniden Kızıltepe Esnaf ve Sanatkârlar odası başkanlığına seçilirken diğer aday Şengül Erten 239 oy aldı.

Kongreye Mardin odalar birliği başkanı Doğan Gazan, Kızıltepe Şoförler odası başkanı Bedran Şahin, Ticaret borsası başkanı Mehmet Şahin, Esnaf Kefalet koop başkanı Aziz Doğru ile üyeler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2014, 21:29

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet uğurlu
ahmet uğurlu - 10 yıl Önce

önceliklhayırlı uğurlu olsun sayın başkanım.
ben bir esnaf olarak şunu söylemek istiyorum. allah aşkına şengül hanımın yanındakilere baksanıza siz kızıltepeli değilmisiniz? kızıltepe esnafı bunu yemez.

SIRADAKİ HABER