banner113

Kızıltepe Devlet Hastanesi Güzel Bir İlke İmza Attı.

Kızıltepe Devlet Hastanesi Kadın Doğum Kliniği'nde, bekleyen hastalar için kitaplık oluşturuldu.

Kızıltepe  Devlet Hastanesi Güzel Bir İlke İmza Attı.
Vatandaşların ve hastaların boş vakitlerini daha iyi değerlendirmeleri amacıyla Kadın Doğum polikiliğindeki bölüme kitaplık koyuldu.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Kızıltepe Devlet Hastanesi Başhekimi Aydın Cevheroğlu “Hastanemiz
Kadın Doğum polikiliğindeki yatarak tedavi görmekte olan çocuk hastalara,ve hasta yakınlarına hastalıklarının getirdiği ağır ve acılarını unutmalarına sağlamaya yönelik olarak, kitaplık oluşturuldu. Çocuklarımız ve ailelerimizden uygulama ile ilgili olumlu geri bildirimler almaktayız. Oluşturduğumuz kütüphanemizi daha da geliştirmek için yeni kitaplara ihtiyacımız var. Bu konuda duyarlı vatandaşlarımızın bağışlarını bekliyoruz.

Kadın Doğum Servis sorumlusu Sevda Aydoğan ise “Hastaların uygulamayı çok beğendiğini, ilk günlerde, sıralarını beklerken kitap okuyanları gördükçe kendisinin de çok mutlu olduğunu söyledi.İsteyen vatandaşlarımız evlerindeki kitaplarını getirerek uygulamayı devam ettirebilir" diye konuştu.İnsanların kitap okumama mazeretlerinin başında vakitlerinin olmayışının geldiğini, aksine gün içerisinde kitap okumak için yeterli vakit bulunduğunu söyledi.

www.mardintime.com ailesi olarak bu anlamlı uygulama için hastaneme teşekkür ederiz.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2014, 13:30

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER