banner113

Vali Demirtaş Kızıltepe’de Muhtarlar ile bir araya geldi

Mardin Valisi / Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mahmut Demirtaş Kızıltepe Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek muhtarlar ile bir araya gelip taleplerini dinledi.

Vali Demirtaş Kızıltepe’de Muhtarlar ile bir araya geldi

Bazı ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kızıltepe ilçesine gelen Mardin Valisi / Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mahmut Demirtaş, Kızıltepe Kaymakamı / Belediye Başkan vekili Hüseyin Çam, Kaymakam Refiki Osman Sarı ve Kaymakamlık yazı işleri müdürü Ramazan Uygur ile birlikte Kızıltepe Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Kızıltepe otogar alanında bulunan Kızıltepe Muhtarlar Ofisi toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Vali Demirtaş ile Kaymakam Çam, muhtarların sorun, talep ve önerilerini dinleyerek sorunların çözümü ve taleplerinin gerçekleşmesi için konusunda çalışma içinde olacaklarını aktardılar.

Vali Demirtaş ile Kaymakam Çam ve beraberindeki heyeti konuk eden Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Kızıltepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hatip Şeran ile merkez Mahalle Muhtarları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek mahallelerinde yaşadıkları sorun sıkıntı ve taleplerini ileterek çözümü konusunda destek istediler.

Gerçekleşen ziyaret ve toplantı ile ilgili olarak Kızıltepe Kaymakamı / Belediye Başkan vekili Hüseyin Çam, “Kızıltepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hatip Şeran ve Mahalle Muhtarlarımızla bir araya geldi. Vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı rol oynayan muhtarlarımızın taleplerini dinledik.” Açıklamasında bulundu.

Mardin Valisi / Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mahmut Demirtaş ziyaret ile ilgili yaptığı paylaşımda, “Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Başkanı/Kızıltepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hatip Şeran ve Mahalle Muhtarlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla olan ilişkilerinde aracı bir rol oynayan muhtarlarımızın talep ve önerilerini dinledik.” İfadelerine yer verdi.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER