banner113

STK PLATFORMU’NDAN YENİ KAYMAKAM ERMİŞ’E ZİYARET

Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformu yönetim kurulu üyeleri Kızıltepe’ye yeni atanan kaymakam Erdoğan Turan Ermiş’i makamında ziyaret etti.

 STK PLATFORMU’NDAN YENİ KAYMAKAM ERMİŞ’E ZİYARET
Kızıltepe’ye yeni atanan kaymakam Erdoğan Turan Ermiş’e Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşlar Platformu Başkanı M.Şerif Öter ve yönetim kurulu üyeleri Başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Menduh Çakar, Teşkilat başkanı Veysi Güç, Aile ve sosyal işler sorumlusu Bahar Yıldız, Genel sekreter Lokman Yaşar, Sosyal yardımlaşma ve vakıf işleri sorumlusu Menduh Kavan, Gençlik ve spor işleri Mehmet Yusuf Taşkın, Halkla ilişkiler Mehmet Koçhan ve Mali işler sorumlusu Cebrail Bülbül
Ermiş’i makamında ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerini iletiler. Sohbet sırasında son dönemlerde Mardin ve Kızıltepe arasında yaşanan trafik olayları ve çoğununda ölümle sonuçlanan bitmeyen bu çile yolun biran evvel bitirilmesi alt ve üst geçitlerin yapılması için olan trafik kazalarının sebepleri konuşuldu.
Barış süreci ve bölgenin hassasiyetlerini barış ve sürece katkının bölge halkının buna sıcak bakması sevindirici olduğunu konuşuldu.
İlçenin sorunları görüşüldü sohbete içilen çay ve kahve ikramından sonra güzel temennilerle ve toplu olarak çekilen anı bırakacak fotoğrafla toplantı son buldu.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2013, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER