banner113

Kızıltepe Belediyesi personeli, sağlık taramasından geçti.

Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğüne bağlı, tüm personelinin sağlık taramasından geçirdi. Temizlik ihalesini alan Aktepe Şirketler grubu tarafından tüm personellerin sağlık taramasından geçti.

Kızıltepe Belediyesi personeli, sağlık taramasından geçti.
Personelin sağlıklı ve kalitesi yüksek yaşamını önemsediklerini belirten Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk, “Kızıltepe için 7/24 çalışan mesai arkadaşlarımın üretken, verimli hizmet sunabilmesinin yolu, sağlıklı bir bünyeye sahip olmalarından geçiyor. Personelimizin en iyi şartlarda hayatını sürdürmesi için hem iş ortamı hem de sağlık alanında üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz.” şeklinde konuştu.

Aktepe Şirketler grubu adına açıklama yapan Dr. Yılmaz Kahramaner, Kızıltepe belediyesinin iş sağlığı ve güvenliği açısından iş yeri hekimi olarak, tüm personellerin periyodik muayenelerini yaptık. Aktepe grubu olarak, Çağdaş OSBG sağlık birimi altında, sadece Kızıltepe belediyesine değil bölge belediyelerinde gerekse kamu kurum ve kuruluşlarına, özel sektör çalışanlarına aynı hizmeti sunmaktayız. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2013, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER