banner113

Saray Mobilya'nın Dev Mağazası Törenle Açıldı

Mardin Caddesi Askerlik şubesi yanındaki dev mağazısıyla Mardin ve Kızıltepe’deki vatandaşların hizmetine açıldı.

 Saray Mobilya'nın Dev Mağazası Törenle Açıldı
Büyük bir kapasite artırımına giden Saray Mobilya Dünya emekçi Kadınlar gününde açılışını gerçekleştirdi.Açılışda misafir bayanlara dünya kadınlar günü ile şlgili çiçekler dağıtıldı.Açılış kurdelesini Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, İlçe Emniyet Müdürü ve işletme sahibi kesti.

Mardin Caddesi Askerlik şubesi yanında bulunan mağazanın açılış törenine Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, İlçe Emniyet Müdürü ,partilerin il ve ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları ve bir çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışla ilgili açıklamada bulunan işletme sahibi Vahap Sarıboğa , "Sektörün en beğenilen mobilya mağazasıyız. Yüzlerce firmanın olduğu ve yoğun bir rekabetin yaşandığı sektörümüzde Saray Mobilya olarak hizmette farklı, üründe farklı olma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Saray Mobilya , bugün rakipleri tarafından takip edilen, kalite ve taşarım anlayışıyla 'yaşam tarzlarını belirleyen' dünya markası olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen bir konumda.Açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2014, 21:41

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER