banner113

Milletvekili Akdağ Mazıdağ'da

Mardin Ak Parti Milletvekili Abdurrahim Akdağ, Ak Parti Mazıdağ Belediye Başkan adayı Abdurrahman Önen, Mazıdağ ilçe Başkanı Abdurrahman Kaya ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile Mazıdağ'a çıkarma yaptı.

Milletvekili Akdağ Mazıdağ'da
Mardin Ak Parti Milletvekili Abdurrahim Akdağ, Ak Parti Mazıdağ Belediye Başkan adayı Abdurrahman Önen, Mazıdağ ilçe Başkanı Abdurrahman Kaya ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile Mazıdağ köylerine çıkarma yaptı.Köy köy ve ilçe ilçe Seçim çalışmalarına katılan Milletvekili Akdağ  vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurul çalışmaları biter bitmez seçim bölgesi Mardin'e gelen Milletvekili Akdağ seçim çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz.Dün Midyat ilçemizdeydik bugün ise Mazıdağ ilçemizdeyiz.Mazıdağ Seçim Kordinasyon Merkezini ziyaret eden Akdağ ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Mazıdağ köylerine çıkarma yaptı.

Gümüşpınar (Tarin), Tanrıyol, Şanlı (Deşan), Yetkinli (Dirrine), Sağmar (Birini), Atalar (Harok), Çayönü, Çankaya (lalane), Avcılar (kesrık), Ürünlü (Kociya), Görgüze (Eynsüleyman) köylerini ziyaret eden Milletvekili Akdağ yaptığı açıklamada; Mazıdağ insanı kalender ve asil insanlardırlar.

AK PARTİ SOSYAL YAŞAMI KOLAYLAŞTIRDI
Yaptığımız ziyaretlerde hizmet götürmediğimiz köyümüzün olmadığını gördük, insanlarımıza hizmet noktasında dokunmadık köyümüz yok bu durum Ak Parti'nin bölgemizde ki sosyal yaşamı ne kadar kolaylaştırdığını ve insan odaklı çalışmalarda bulunduğunun kanıtıdır.Köy ziyaretlerimizde hastalarımızı ziyaret ediyor ve varsa taziye ziyaretlerinde bulunuyoruz. Yaşamın her alanında halkımızın yanında olmaya gayret ediyoruz.

İÇME SUYU OLUŞAN GÖLETLERDEN KARŞILANIYORDU
Sarp kayalar üzerinde bulunan köylerimizin suyu ve yolları asfaltlı bir şekilde olduğunu yerinde gördük, daha önce içme sularını oluşan göletlerden karşılıyorlardı Artık her köyümüzde su kulesi ve içme sularını kapılarına kadar getirdik, bize ulaşan taleplerde ancak Ak Parti belediyecilik anlayışı ile çözülebilir.Tabi bu seçim yerelde Mardin ve Genelde Türkiye'nin seçimi olacaktır.Her kesimden her görüşten hemşerilerimizin Başbakanımıza olan ilgilerine ve dualarına şahit olduk, başbakanımızın selamını vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz.

ÇÖZÜM SÜRECİNİ ARTIK VATANDAŞLARIMIZ BİZE ANLATIYOR
Çözüm sürecinin bölgemiz üzerindeki etkisini vatandaşlarımız artık bizlere anlatıyor ve büyük umutlar beslemektedirler.Allah'ın izniyle biz Ak Parti olarak çözüm sürecinde kararlıyız, son bir yıl içinde hiç şehit cenazesi gelmedi, insanlarımız huzurlu bir şekilde dağlarda gezebiliyor ve bağ ve bahçesine gidebiliyor, bunun farkındayız ve ilelebet sürmesi için başbakanımızın elini güçlendirmek ve büyük resmi görmenizi istiyorum, dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2014, 20:49

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER