banner113

Kadın Meclisi’nden Başkan Ayanoğlu’na Plaket

Mardin Kent Konseyi Kadın Meclisi, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’na kadın çalışmalarına verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kadın Meclisi’nden Başkan Ayanoğlu’na Plaket

Plaketini Mardin Kent Konseyi Genel Sekreteri Aydın Saraçoğlu’nun elinden alan Başkan Ayanoğlu; yeryüzünde doğan her insanın iyi olarak doğduğunu söyleyerek; “Her insan iyi olarak doğar ama zamanla kendi yolunu çizer.Kadın elinin daha çok alana değmesi gerektiğine inanıyorum.Kadının elinin değdiği işler daha güzel olmaktadır.Ben her zaman kadın kuruluşlarının hizmetinde olacağım.Özellikle hukuki konularda yardımcı olmaya hazırım"dedi.

Bu şehirle ilgili sevdaları olduğunu ve şehrin geleceği için bazı şeyleri daha da yüksek  sesle dinlendirmeye devam edeceklerini söyleyen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, "Görevimi devrederken vicdanen ruhen ve kalben çok rahatım.Bu şehrin en ağır en içinden çıkılmaz sorunlarını tek tek çözdük.Kim gelecekse karşısından dikensiz gül bahçesi bulacaktır.Altyapısı yenilenmiş, yeşil alanları çoğalmış, yönetim ve mali disiplinini sağlamış bir belediyeyi ardımızda bırakıyoruz."dedi.

Şu ana kadar yaptıkları tüm çalışmalarda Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nun desteklerini hep  hissettiklerini söyleyen Mardin Kent Konseyi Genel Sekreteri Aydın Saraçoğlu,"Sayın başkana çalışmalarımızda gösterdiği destek için kadınlarımız adına teşekkür ediyorum."dedi.

 

 

Yapılan konuşmalarından ardından Mardin Kent Konseyi Başkanı Aydın Saraçoğlu ile Mardin Kent Konseyi Kadın Meclisi  adına Bahar İnal, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'na teşekkür plaketi sundu.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 20:48

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER