banner113

Milletvekili Çankırı Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Ak parti Mardin Milletvekili Ceyda bölünmez Çankırı Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Milletvekili Çankırı Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile AK Parti İl – İlçe yönetimi Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, Mardin’de yapılan çalışmalar ve sorunlar ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.


Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere hafta sonunu Mardin’de geçiren AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Mardin ve Midyat ilçesinde gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretin ardından beraberinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, AK Parti Kızıltepe ilçe başkanı Murat Durgan, AK Parti Kızıltepe kadın kolları başkanı Cana Özçelik ve beraberindeki partililerle Kızıltepe ilçesini ziyaret ederek bir kısım ziyaretler gerçekleştirdi.


Kızıltepe’de gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek gündemdeki olaylarla ilgili gazeteciler ile görüş alışverişinde bulunup gazetecilerin sorularını cevapladı.


AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve beraberindeki Ak Parti heyetini Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Halit Solhan, yönetim kurulu ve cemiyet üyesi basın mensupları tarafından karşılandı. Mardin ve gündem ile ilgili soruları cevaplayan Milletvekili Bölünmez, Ak Parti genel başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Mardin ziyaretinin ardında bölgede yapılacak yatırım ve çalışmalar ile ilgili Mardin’e her hafta bakan ziyaretlerinin gerçekleştiğini hatırlatarak, Mardinli hemşerilerinin ve özellikle bölgede yaşanan olaylardan dolayı evini barkını terk ederek göç eden ailelerin sorun ve ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında yoğun bir çalışma yürüttüklerinin altını çizdi.

 

Hafta sonu Artuklu, Midyat ve Kızıltepe ilçelerini kapsayan ziyaret programı kapsamında ilçe teşkilatları, sivil toplum örgütleri, esnaf ve hane ziyaretlerinde bulunduğunu belirten Milletvekili Bölünmez Çankırı, “Dün Milli Savunma Bakanımızla birlikte Mardin’e geldik. Uzun zamandır seçim sonrası yapamadığımız esnaf ziyaretlerimizi bu dönemde gerçekleştirdik. Bu günde Cizre, Silopi ve Şırnak’tan göç etmiş aileleri genel merkezimizden ve dayanışma vakfımızdan gelen yardım paketlerini önce Midyat’ta daha sonra Kızıltepe’de dağıttık. Şimdi de sizi ziyaret ettik. Bölgede bu olayların bitmesi için hükümetimiz elinden geleni yapıyor ve çok istikrarlı bir şekilde gerçekten bu sefer çok istikrarlıyız.” Dedi.

 

Bölünmez ayrıca ziyaretlerde gündeme gelen taleplerin en önemlisinin vatandaşın huzur ve güven ortamının tesis edilmesi talebi olduğunu belirterek, Bölge halkı tamamen huzura kavuşuncaya kadar operasyonların devam edeceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2016, 08:32

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER