banner113

Dündar;” Yardımlar Ayırım Gözetmeksizin Mağdur Olan Her Vatandaşa Veriliyor”

AK Parti teşkilatları tarafından toplanan insani yardım malzemeleri AK Parti Mardin İl Başkanlığı’na gönderilmeye devam ediliyor.

Dündar;” Yardımlar Ayırım Gözetmeksizin Mağdur Olan Her Vatandaşa Veriliyor”

AK Parti Genel Merkez tarafından bölgemizin her tarafına gönderilen bu yardım tırlarından, sadece  Mardin İl Başkanlığı’na ulaştırılanların sayısının 17’ye ulaştığını dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Yardım tırları belirli periyotlarla olaylar bitinceye kadar gelmeye devam edecektir.  Bu yardımlar özellikle Cizre, Silopi ve Nusaybin’den ilimize göç etmek zorunda kalan vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere gönderildiğini daha önce de belirtmiştik. Fakat ortada dolaşan yanlış bir algıdan dolayı, “bu insani yardım malzemelerinin ayırım yapılmaksızın herkese ihtiyacına göre eşit dağıtıldığını söylemek istiyorum”. Bu yardım malzemeleri dağıtılırken alan kişinin kim olduğuna bakılmıyor. Sadece mağdur olması ve ihtiyaç sahibi olması yetiyor. Milletvekilimiz Sayın Ceyda Bölünmez Çankırı ile beraber hafta sonu izlenimlerde bulunmak amacıyla gittiğimiz Midyat ve Kızıltepe’de de dağıtılan yardımların kesinlikle ayırım yapılmaksızın olaylardan etkilenen her mağdura dağıtıldığını yerinde gördük”.

Dündar, “Yardım kampanyası tamamen Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla başlayan bir süreçtir. Hükümetimizin şefkat elinin ne kadar büyük olduğuna bir kez daha şahit olduk. Hükümetimize destek olan ve yardımlarda bulunan herkese çok teşekkür ediyoruz. Gün birlik olma günüdür. Yardımlaşma ve dayanışma içinde olma günüdür. Bizler bu yardımlaşmayı ve kardeşliği sürdürdüğümüz sürece bizlere karşı kin, düşmanlık besleyen ve ülkemizi bataklığa sürüklemeye çalışan her kim ya da kimlerse asla başarılı olamayacaklardır”. Dedi.

Yardım tırlarının dağıtımını organize eden AK Parti Mardin İl Başkan Yardımcısı Eşref Cihan, “Yardım tırlarının, büyük ve küçük yaş gruplarına göre giyim, kuru bakliyat, muhtelif gıda, battaniye kısacası mağdur ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü malzemeden oluşuyor. Temennimiz bir an önce olayların bitmesi ve bu ailelerin kendi evlerine sağ salim ulaşmalarıdır. Fakat bu süre içerisinde onları misafir etmekte boynumuzun borcudur”. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2016, 23:38

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER