banner113

Menduh Çakar, Bakan Güler'e hazırladığı raporu sundu

Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar, İçişleri Bakanı Muammer Güler'e ilçe sorunlarıyla ilgili hazırladığı bilgi raporunu sundu.

Menduh Çakar, Bakan Güler'e hazırladığı raporu sundu
Türkiye’de her il ve İlçede Sınavlar yapılıyorken Yalnız. Kızıltepe’de yapılmıyor. Suçu olan cezasını Çeksin Kızıltepe halkının ne suçu Var.
Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar Kızıltepe İlçesinin Önemli Sorunları Rapor Halinde Bakan Muammer Güler ve Vekil A.Rahim Akdağ’a Sundu.

1-İlçemize Fakülte İstiyoruz Artuklu Üniversitesi Rektörü Omay, Kızıltepe İlçesine Önem Vermiyor. Bunun için 3 yıldır Müracaatımız Var.

2- Sınav için Kızıltepe Cezalandırılmış ilçe olarak görüyorlar, Türkiye’de her il ve İlçede Sınavlar Yapılıyorken Yalnız. Kızıltepe’de Yapılmıyor. Cezası Olan Çeksin Kızıltepe Halkının Ne Sucu Var.

3-Kızıltepe’de bir yanık Tedavi Merkezi'nin Kurulmasını İstiyoruz.

4-Mardin Kızıltepe Arasındaki Duble Yolu Halen Tamamlanmadı. Sayısız Kazalar Oldu Can ve Mal Kaybı Oluyor.

5.İlçemizde Bir Madde Bağımlılığı Rehabilitasyon Merkezi Kurulsun.

Kaymakamlık Ziyaretinden Sonra Esnafları Ziyaret Ederken Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar’la Tokalaşan Bakan Muammer Güler Çev-Gön Başkanına; “Zergan sorunu hal oldu gerekeni yapıyoruz merak etmeyin” dedi.
Çev-Gön Başkanı Çakar da Bakana Teşekkür Ederek; “Sayın bakanım ilçemizde sınavlar yapılsın öğrencilerimiz mağdur oluyor” dedi. Çakar'ın sözleri karşısında gülümseyen Bakan Güler; “Onu da Yapacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2013, 22:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
YUSUF DİKMEN
YUSUF DİKMEN - 11 yıl Önce

bu bey efendi̇ bütün haber sitelerinde boy gösterisi yapıyor . ben basın olsam hiç bir haberini yayınlamam

Erdal Turgay
Erdal Turgay - 11 yıl Önce

saayin yorumcu yusuf dikmen senin bu çekememezlik sen menduhu iyi tanirsin onun çaabalari fedakarliği çalişmalari sizleri kizkandiriyor.
ben ismimi gizli değil tam olarak yaziyorum.
bu arkadaş kendisi için ailesi için derneği için bir şey istemişmi süyle ama sen kendini açikla bak sen kim çikarsin ve menduh

Metin Eren
Metin Eren - 11 yıl Önce

bu yusuf dikmen her halde kardeşimiz menduh çakardan çektiği var onu sevmiyor ve bu kişilerin kim olduğunu tahmin ederim menduh bey bilir biz kardeşimiz menduh beyi ve çevgönü daima takdir ediyoruz.

basin kendisine değer verdiği için bazı kişiler bunu hazm edemiyor öncelikle basınımıza teşekkür ederim

metin can
metin can - 11 yıl Önce

yusf kardeş bunlar körler sağırlar bir birini ağırlar çıksın memduh çakar meydana kaç kişi onu tanıyorr her yerde öne atlıyor çizgsi yok bi şeyi yok

Eren ATEŞ
Eren ATEŞ - 11 yıl Önce

metin can arkadaşa katılıyorum bu adam bigün akp de bi gün bdp de nerde bir kamera görse önüne atlıyor reklamdan başka bişey yaptığı yok

SIRADAKİ HABER