banner113

Kiziltepe'de Konser Veren Haluk levent'ten Demokratik Paket Aciklaması

Ünlü sanatçı Haluk Levent Kızıltepe Mardin yolundaki Mova Park alışveriş merkezi düğün salonunda konser vererek sevenleri ile buluştu.

Kiziltepe'de Konser Veren Haluk levent'ten Demokratik Paket Aciklaması

Konser oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Konsere gelen izleyiciler ünlü sanatçı ile şarkılar söyledi halay çekti. Konser bittikten sonra ünlü sanatçı Haluk levent ile fotoğraf çekebilmek için sevenleri kapıda bekledi ve ardından fotoğraf çektirdi.

Konser bittikten sonra demokratikleşme paketi ile ilgili açıklamada bulunan Sanatçı Haluk Levent “ Mardin çok güzeldi beklediğimden daha çok güzeldi 10 yıl öncesine göre çok çok gelişmiş çok şeye entegre olmuş bir Mardin gördüm. Ben demokratikleşme paketini yeterli bulmuyorum. Böyle bir şey yeterli değil bir çok konuda keşke Heybeli ada Rum okulu olsun. Alevi açılımı olsun daha da genişletebilseydi Kürtlerle ilgili daha da net ce doyurucu olan açıklamalar yapılabilseydi. Ama şöyle düşünmek lazım yani 15 yıl öncesine 20 yıl öncesine göre nerelerdeyiz ne taraftayız her şeye kötümser bakarak her şeyi yıkıp yıkarak ta olmuyor bir çok şey hani biraz beklemek lazım bu konuda şey meselesine de girmiyorum hani benim için demokratikleşme gençlerin sokakta rahatlıkla eylem yapabilmesidir oturabilmesidir kırmadan dökmeden şarkılar söyleyerek yürüyebiliyorlarsa demokratikleşme odur. Ama şarkılar söyleyerek yürüyen adamı dövüyorsanız demokratikleşme yoktur. Bunun ötesi yoktur bu konuda paketten ne çıkarsa çıksın ne çıksaydı neler çıksaydı beklentinin en üstü çıksaydı paket yine eleştirilecekti zaten bunu herkes ön yargıda bekliyordu. Ama dediğim gibi demokratikleşme benim açımdan baktığında yetmez çok yeterli değil ama partiler arası bir mütabakat sağlanırsa çok daha güzeli yapılabilir diye düşünüyorum.” Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2013, 00:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER