banner113

AK Parti Seçim Hazırlıklarını Hızlandırdı

AK Parti Mardin İl Başkanlığı tarafından yerel seçim bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

AK Parti Seçim Hazırlıklarını Hızlandırdı
 Teşkilat içi eğitim toplantısı, Yay Grand Otel'de yapıldı. Toplantıya AK Parti Teşkilat Başkan yardımcıları Nurettin Nebati ve Mahmut Göksu, AK Parti Mardin Milletvekilleri Abdurrahim Akdağ, Gönül Bekin Şahkulubey, AK Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide, ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilatları ve partililer katıldı.

Programın açılış konuşması Ak Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide tarafından yapıldı. Parti olarak Mardin’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Fide’nin konuşmasının ardından Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ da başbakanla yaptığı görüşmeden bilgiler verdi.

AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ Başbakanla GAP projesi, Kale restorasyonu, Kızıltepe Ulu Cami restorasyonu Havaalanı ve Üniversite çalışmaları hakkında görüştüklerini AK partililerle paylaştı. Akdağ, Aktif gençlerle reformlarla dolu yenilenen bir AK partiyle seçimlere katılacaklarını ifade etti.

AK Parti Teşkilat Başkanlığı'nın tavsiyesiyle toplantıya katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kamuoyunda Büyükşehir Kanunu olarak bilinen ve seçimlerin hemen ardından yürürlüğe girecek yeni düzenlemeyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Prestij yatırımlar olarak bilinen makro ölçekli projelerin bugün ancak büyükşehir belediyelerinin bütçeleriyle yapılabileceğini, ilçe ve belde belediyelerinin sahip olduğu maddi kaynakların bunu sağlamaya yetmeyeceğini belirten Başkan Altepe, Büyükşehir Kanunu'yla birlikte bu düzensizliğin kontrol altına alındığını ifade etti.

GÖKSU: SEÇİM DEMEK SANDIK DEMEK

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan yardımcısı Mahmut Göksu teşkilat için açıklamalarda bulundu. Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Göksu ; ‘Seçim demek, Sandık demek, hiçbir mazeret başarının yerini tutmaz’dedi.

NEBATİ: SANDIĞA SAHİP ÇIKALIM

AK parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati yaklaşan yerel seçimler öncesi seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Seçim ve Sandık esaslarını anlatan Nebati, ‘İnsanlara olan yakınlığımızı, yapılan hizmetleri anlatalım ve seçimde sandığa sahip çıkalım.’şeklinde konuştu.

ŞAHKULUBEY HELALLİK İSTEDİ

AK parti Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey Hac farizası için gideceği kutsal topraklara gitmeden önce salondakilerle helalleşti. Şahkulubey konuşmasının ardından salondan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2013, 21:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER