banner113

Kızıltepe’de "Dünya Kudüs Günü" Açıklaması

Mardin Kızıltepe ilçesinde 46 yıl önce ilan edilen "Dünya Kudüs Günü" nedeniyle Cuma namazı sonrası basın açıklaması düzenlendi.

Kızıltepe’de "Dünya Kudüs Günü" Açıklaması

‘Peygamber Sevdalıları’ Platformu tarafından organize edilen  "Dünya Kudüs Günü" ile ilgili basın açıklaması, Cuma namazı sonrasında tarihi Ulu Camii önünde yapıldı. Her yıl Ramazan ayının son cumasında kutlanan "Dünya Kudüs Günü"nde Filistin milleti ile dayanışmayı her daim sürdüreceklerini belirtilen basın açıklamasında Filistinlilerin yalnız olmadıkları belirtildi.

Platform adına Yusuf Oktar tarafından okunan basın açıklamasında, Müslümanların Kudüs için birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiği belirtti. Kudüs’ün Müslümanlar için önemini sıralayarak Mekke Müslümanların Kalbiyse Kudüs’ün Müslümanların beyni olduğuna dikkat çeken Oktar, “ Kudüs’e hakim olan Dünyaya hakim olur, Kudüs düşerse Şam düşer, İstanbul düşer, Tahran, Bağdat, Bakü düşer, Müslümanlık düşer İnsanlık düşer, bu bilinçte ve bu davranıştayız. Bu dava ümmetin ortak davasıdır. Şerefi ve Onurudur. Kudüs davası sadece bir toprak davası yada Arapların davası değildir. Tüm millet için kutsal bir davadır. Bu davaya maddi ve manevi destek vermek lazım ve sesimizi dünyaya Filistinlilerle birlikte olduğumuzu yalnız olmadıklarını haykırmak en azından safımızı belli etmek gerekir.” Dedi.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER