banner113

Kızıltepe’de 2023 Vizyon Eğitim Çalıştayı Yapıldı

Kızıltepe İlçe Kaykamı Hüseyin ÇAM ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ASLAN başkanlığında “Eğitim Çalıştayı” düzenlendi.

Kızıltepe’de 2023 Vizyon Eğitim Çalıştayı Yapıldı

Çalıştaya Kızıltepe İlçe Kaykamı  Hüseyin ÇAM, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Kızıltepe AK Parti İlçe Başkanı Aydın YÜCEDAĞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ASLAN , Şube ve okul müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri  ve öğretmenler katıldı.

Programda katılımcılar 5’er dakika çözüm önerilerini sundu.Çalıştayda Milli Eğitim Bakanlığının 2023 vizyonu doğrultusunda Kızıltepe ‘de, eğitimde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

Çalıştayda tüm okul müdürlerine söz hakkı veren İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin ÇAM; tüm sorunları, çözüm önerilerini ve güzel örnekleri not alıp oluşturulacak çalışma gruplarıyla ilçemizin eğitim vizyonunun açısını genişletmek, tüm paydaşları harekete geçirmek ve ilçemizde uygulanan iyi örnekleri ilçeye yaymak gerektiğini ifade etti. Eğitimin sürdürülebilir- geliştirilebilir bir yapıda olması için oluşturulan çalışma gruplarının aylık olarak durum tespiti ve değerlendirme yapması gerektiğini ayrıca sonuçların paydaşlarla düzenli paylaşılmasının önemine değinip durumun takipçisi olacağını belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ASLAN, bu çalıştaya öncülük eden İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin ÇAM'a yürekten teşekkür ettiğini belirterek bu gayretleri karşısında kendisini mahcup etmemek adına herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.

  2023 Vizyon Belgesinde bulunan konu başlıklarında ortaya konulan hedefler Kızıltepe ilçesi ölçeğinde değerlendirildi ve ortak fikirler raporlaştırıldı.

Çalıştay çalışma gruplarının çalışmalarını yapmasının ardından yaptıkları sunum ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2019, 00:13

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER