banner113

Kızıltepe’de 15 Temmuz anma proğramı düzenlendi

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 7. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikler halı caddesinde başladı.

Kızıltepe’de 15 Temmuz anma proğramı düzenlendi

Kızıltepe Kaymakamlığı ve Kızıltepe Belediyesi organizasyonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Tepebaşı mahallesin bulunan ve Türk bayrakları ile balonlarla süslenen Halı caddesinde düzenlenen proğram Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Cıdıroğlu ve protokol üyelerinin taşıdıkları Türk bayrağı ile alana gelmesiyle başladı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü anısına açılan 15 Temmuz konulu resim sergisinin gezilmesi ile başlayan etkinlikte Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Cıdıroğlu program öncesi vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününün 7. Yıl dönümü anmaları okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dua ile devam etti.

Anma proğram 15 Temmuz’un konu edildiği şiirlerin okunmasıyla devam etti. 15 Temmuz konulu şiir yarışmasında derece giren öğrencilere Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Cıdıroğlu tarafından başarı belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.

15 Temmuz hain darbe girişiminin konu edildiği video gösterimlerinin yer aldığı anma proğramında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  konuşması canlı olarak katılımcılara izletildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2023, 20:14

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER