banner113

Büyükşehir Belediyesi genel sekreterliğine atama yapıldı

Kızıltepe ilçe milli eğitim müdürlüğü bünyesindeki okullarda Toplum Yararına proğramı (TYP) kapsamında çalıştırılmak üzere noter huzurunda çekilen İŞ-KUR kuralarında görev alacak 220 ismin kesinleşen listesi belli oldu.

Büyükşehir Belediyesi genel sekreterliğine atama yapıldı

Son Kaymakam ve Vali Yardımcıları kararnamesiyle Mardin Vali Yardımcılığına atanan Fatih Eroğlu, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atandı.

23 Ağustos tarihinde yayınlanan 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanı kararnamesiyle Bursa ili Nilüfer ilçe Kaymakamlığı görevine atanan Murat Süzen’den boşalan Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine aynı kararname ile Mardin Vali Yardımcısı olarak atanan Fatih Eroğlu görevlendirildi.

Karaman Valisi görevinden Mardin Valisi olarak atanan Tuncay Akkoyun’un ardından Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne yeni kayyum olarak görevlendirme yapıldı. Vali Akkoyun’un Karaman Valiliği döneminde Karaman’ın Ayrancı ilçesinde kaymakam olarak görev yapan ve son kararname ile Mardin’e vali yardımcısı olarak ataması yapılan Fatih Eroğlu, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine atandı.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER