banner113

26’sı Kızıltepe’ye Mardin’e 176 yeni doktor ataması yapıldı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın geçtiğimiz hafta Mardin’e yaptığı ziyaretin ardından 26’sı Kızıltepe ilçesine olmak üzere Mardin ve ilçelerine toplamda 176 doktor ataması yapıldı.

26’sı Kızıltepe’ye Mardin’e 176 yeni doktor ataması yapıldı

Mardin iline yapılan 176 doktordan Kızıltepe ilçesine ataması yapılan doktorlar ise şu şekilde gerçekleşti;

Kızıltepe ilçe sağlık Müdürlüğü: 3 Tabip

Kızıltepe Devlet Hastanesi: 15 Tabip

Kızıltepe Devlet Hastanesi: Acil Tıp 1 Uzman Tabip

Kızıltepe ilçe sağlık Müdürlüğü: Aile Hekimliği 1 Uzman Tabip

Kızıltepe Devlet Hastanesi: Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları 1 Uzman Tabip

Kızıltepe Devlet Hastanesi: Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları 1 Uzman Tabip

Kızıltepe Devlet Hastanesi: Kadın Hastalıkları ve Doğum 1 Uzman Tabip

Kızıltepe Devlet Hastanesi: Kulak Burun Boğaz 1 Uzman Tabip

Kızıltepe Devlet Hastanesi: Nöroloji 1 Uzman Tabip

Kızıltepe Devlet Hastanesi: Radyoloji 1 Uzman Tabip

Mardin Milletvekilleri Faruk Kılıç, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın talimatlarıyla Mardin’e 176 hekim atandığını duyurdu.
Ak parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç yaptığı paylaşımda, “Milletvekilimiz Sayın Muhammed Adak ve İl Başkanımız Sayın Vahap Alma ile beraber, Sağlık Bakanlığımız nezdinde yaptığımız girişimler sonucunda; Mardin ve ilçelerinde ihtiyaç olan tüm branşlardan 176 hekim kadrosu tahsis edildi.

Göreve Başladığımız ilk günden beri tüm alanlarda olduğu gibi sağlık alanında da Mardin’imizin tüm eksiklerini tamamlayacağımızı her platformda dile getirdik. Güzel Mardin’imiz için gece gündüz durmadan çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle sağlık gibi önemli bir konuda taleplerimizin önemli bir kısmını çok kısa bir zamanda karşılayan Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya Mardin halkı adına teşekkür ediyorum.” Açıklamasına yer verdi.

Mardin İl Sağlık Müdürü Dr. Saffet Yavuz da doktor atamaları ile ilgili yaptığı açıklamada, Mardin’e atanan hekimler ve gelecek atamalar için desteklerinden dolayı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof.Dr. Vedat Işıkhan, Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Mardin Milletvekilleri Faruk Kılıç ile Muhammed Adak, AK Parti İl başkanı Vahap Alma ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER